Mi van Reila halálával? , a The gazette gitárosának lány testvérével?
Figyelt kérdés
2011. márc. 25. 21:23
1/9 Thurston válasza:
Valójában a barátnője volt Reila. Amúgy meg hogy hogy mivan a halálával? Írtak róla egy dalt. 'Szt kész.
2/9 A kérdező kommentje:
ugy értem hogy mi történt.
pontosan. kiváncsi vagyok.
és nem azért kérdeztem, mert gazette rajongó vagyok, hanem mert halottam róla és érdekel a dolog
2011. márc. 30. 12:55
3/9 Thurston válasza:
Fogalmam sincs egyébként a bandáról meg a sztoriról, de a dalszöveg rövid átnézése után öngyilkosságra tippelnék. Nem sokminden derül ki ezen kívül. Ráadásul az eredeti japán szöveg baromi kétértelmű. Értelmezheted a buddhista illetve a shinto (két legnépszerűbb vallás arrafelé) tanok szerint is a túlvilágról és a reinkarnációról szóló részeket, ami meg kell hogy mondjam baromi jópofa és érdekes. (Bár angolra lefordítva már bukik ez a dolog.) Kár, hogy a zene komplexitására nem fordítanak ennyi figyelmet.
4/9 anonim válasza:
az volt a baja,hogy a testvérének nem volt signature esp gitárja ezért annyira szégyelte hogy kinyirta magát
5/9 anonim válasza:
senki se tudja, mi történt vele... meghalt, és ennyi. amúgy meg Reita barátnője volt és Uruha testvére, nem?:o
Nao.
6/9 A kérdező kommentje:
kössz
nkm mindegy hogy kinek a kicsodája, ugysem fogom tudni megjegyezni,
ez érdekelt.
kössz a komenteket.
2011. márc. 31. 13:45
7/9 anonim válasza:
hát sok verzió kering erről... van aki azt mondja h csak 1 kitalált személy ezt a sztorit meg csak körítésnek találták ki h jobban fogyjon a lemez...
ki tudja mi igaz :/
8/9 anonim válasza:
Ruki elmondta twitteren, hogy Reila egy nem létező személy, csak az ő agya szüleménye, nem valós történet
9/9 anonim válasza:
Reila Uruha huga volt, Reita barátnője. Így kapta a nevét, a "Reilát". (Reita által, gondolom....) Meggyilkolták amúgy. ^^
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!