Budapesten kb hány rocker van?
Figyelt kérdés
elég az h több mint a városokban...
vagy vmi...
2011. márc. 24. 15:32
1/7 anonim válasza:
"elég az h több mint a városokban...
vagy vmi..."
Magyar vagy? Nyilván nem, különben nem írnál ilyen értelmetlenül.
Mensch! Honnan tudja, hogy hány rocker van Budapesten??? Mi ez kérdés? Jó, mondjuk azt mondom 896 210. Okosabb lettél?
3/7 A kérdező kommentje:
okosabb lettem volna igen...b@szdmeg ha nem ilyen értelmetlen f@szságot írsz...
mondjuk h több van Budapesten mint Debrecenben....vagy a városban...
2011. márc. 24. 19:16
4/7 anonim válasza:
Én Debreceni vagyok.. 14-15 éves korosztályban ismerek 20 metal rajongó gyereket akik úgy is öltöznek... mostmár kb mindenki Dj és mix hülyeségeket hallgat.. Kevés embert ismerek aki szereti és értékeli az igazi zenét, rock and roll, jazz, metal.. Amiben nem 3 mondat van ismételgetve és nem egy elbaszott szintin csinálják meg az egészet....
5/7 anonim válasza:
Én vagyok a hülye??? Hogy lehet ilyet kérdezni? Isten nem mondja meg neked, hogy hány rocker van Budapesten, és az mennyivel több mint debreceni rockerek számánál!!! Szálljál már le a földre te büdös paraszt, és ne beszélj így, amikor valaki normális hangnemben ír neked, különben virtuálisan fogom kimosni a szádat te kretén!!!
6/7 anonim válasza:
* és tanulj meg fogalmazni!! mi az, hogy "több, mint a városokban"? M'ér, Budapest talán tanya, vagy mi?
7/7 A kérdező kommentje:
még nekem kreténezel te gyökér??
anyád a paraszt!!!!
ha nem tudod mi a retkes f@szért válaszolsz nekem???
na mossad...hajrá!!!
egy nemet meg egy kort lökhetsz is!!!
és különben is te kezdted...
a többi válaszolónak köszönöm az értelmes válaszokat!!!
2011. márc. 25. 17:22
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!