Kezdőoldal » Szórakozás » Zene » Ki szereti a Muse-t?

Ki szereti a Muse-t?

Figyelt kérdés
2011. márc. 23. 05:41
1 2
 1/14 sztív2000 válasza:
Én. Meg a fél világ. Meg aki ismeri. Miért, van olyan is aki nem szereti?
2011. márc. 23. 07:53
 2/14 anonim ***** válasza:
Van, én. De nem kötekedésből írom, csak tényleg nem szeretem. :)
2011. márc. 23. 09:42
 3/14 anonim ***** válasza:

én :)

Második kedvenc együttesem.

2011. márc. 23. 13:05
 4/14 anonim ***** válasza:
Én is nagy rajongójuk vagyok. Szomorúan olvasom, hogy nem lesz többé Origin of Symmtery élőben. :(
2011. márc. 23. 18:55
 5/14 anonim ***** válasza:
A kedvencem csak már szanaszét hallgattam. :)
2011. márc. 24. 23:39
 6/14 anonim válasza:
Én :) Muse-ból sosem elég :D
2011. márc. 29. 15:22
 7/14 anonim ***** válasza:
én imádom a kedvenc bandám
2011. márc. 30. 20:19
 8/14 anonim válasza:

Én nem tudom, hogy szeretem-e őket.

Most hallok róluk először.

2011. ápr. 2. 22:10
 9/14 anonim válasza:

Régen szerettem őket. Hallgattam őket vagy két évig szinte minden nap. Aztán valahogyan meguntam. A régi számaik elég depressziósak és Matt eléggé nyávogósan énekel mint pl a New born, The small print de a Showbiz albumukról ne is beszéljek ami nagyon leamortizál. A gitár játéka nem tetszik sok dalban mert elég egyszerű csak tele van effektekkel. Elég sok dolgot átvett Tom Morellotól meg Kobaintól és koncerten már már idegesít az utánzása. A basszus is sok számban egyszerű bár a Resistance albumon meg a Black Holeon már tetszik mivel sokkal kifinomultabb. Dom elég jó munkát végez a dobok mögött vele sose volt bajom. Összességében nem mondanám hogy nem szeretem mert inkább szeretem. Pl utolsó két albumukon már sokkal jobban látható a fejlődés, az aprólékosság, a precizitás ami már azt mutatja, hogy már nem csak egy szaros egyszerű punk zenekarrol van szó. (Bár ne értsd félre a Muse nem egy punk zenekar.) Ezzel csak azt akarom mondani hogy most már tényleg a legjobbak között van a helyük. Végül meg elmondanám hogy az az előző albumokból is volt egy pár szám ami nagyon tetszett, mind hangzásra mind pedig technikailag. Ezek Apocalypse Please, Black Out, Butterflies and hurricanes, Megalomania, Bliss, Space Dementia

16/F

2011. ápr. 21. 16:30
 10/14 anonim válasza:
én kb 3 éve szeretem őket...:D
2011. jún. 23. 10:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!