Kezdőoldal » Szórakozás » Zene » Régi sláger számok? Miket...

Régi sláger számok? Miket szerettek?

Figyelt kérdés
Nem a mostani semmilyen együttesekre vagyok kíváncsi!
2009. febr. 23. 18:46
 1/2 anonim ***** válasza:

Van egy csomó kedvencem (némelyik mellett az éppen aktuális feldolgozása). A többségét azért szerettem meg, mert a feldolgozásokat hallottam először, aztán kíváncsiságból belefüleltem az eredetibe.

1. Belinda Carlisle: Circle in the sand / De-Grees: Circle in the sand 2009,

2. A-HA: Take on me / Topmodelz: Take on me 2009

3. Depeche Mode: Strangelove, Enjoy the Silence

4. Roxette: Listen to your heart, Dangerous (új verzió: Empyre One - Dangerous), She's got the look, It must have been love, How do you do?, Fading like a flower, Spending my time, Sleeping in my car (Kendy: Sleepin' in my car)

5. New Order: True Faith / Liz Kay: True Faith (Manox remix)

6. Ultravox: Hymn (Dj Goldfinger: Love Journey, átirat új dalszöveggel), Dancing with tears in my eyes

7. Madonna: Into the Groove, Like a Virgin, Like a Prayer (Manian feat. Aila: Like a Prayer 09), La Isla Bonita, Frozen, stb. - csak a régebbi Madonna-számokat szeretem

8. Alice Cooper: Poison

9. Bon Jovi: Livin' on a prayer, It's my life (Squared: It's my life DJ Gollum rmx)

És még rengeteg nem jut hirtelen eszembe!

2009. febr. 23. 22:23
 2/2 anonim ***** válasza:

Venga Boys - Boom boom boom

Mr. President - Coco jambo

La Bouche - Sweet Dreams, Be my lover

Culture Beat - Mr. Vain

Ace Of Base- Beautiful life

2009. febr. 25. 19:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!