Kezdőoldal » Szórakozás » Zene » Július hányadikán lesz Slayer...

Július hányadikán lesz Slayer Hegyalján?

Figyelt kérdés
Csak és KIZÁRÓLAG egy dátum érdekel, linkkel alátámasztva. Nem érdekel az áprilisi koncert, sem, hogy ki lesz még Hegyalján, sem azt, h ez mennyire jó: egyedül egy fix dátum érdekel linkkel; mást légyszi NE írjatok ide! Köszönöm.
2011. márc. 21. 15:40
 1/4 anonim ***** válasza:

[link]

Nincs az időpontok között, a hegy oldalán sem, konkrétumok még nincsenek. 14-én valszeg nem lesznek, mert akkor Szlovéniába lesznek.

De attól még hogy b.nkó stílussal írsz, attól még nem fogják neked megmondani pontosan...

2011. márc. 21. 16:00
 2/4 A kérdező kommentje:
pontosan az ilyen okoskodásokat akartam kiszűrni: nincs dátum = ne írj semmit!
2011. márc. 21. 17:31
 3/4 anonim ***** válasza:
100%
Azért nem írtam dátumot, mert még NINCS dátum. Mi nem világos?! Vagy szerinted valamelyik bandatag, tud magyarul és beír ide neked? Hogy lehetsz ekkora paréj?! Nem okoskodás, csak emberszámba veszlek, de manapság már ez is okoskodásnak számít. Szánalmas vagy.
2011. márc. 21. 18:28
 4/4 anonim válasza:
Pénteken lesz 23:00-00:30-ig. Ott találkozunk!;-)\m/
2011. jún. 6. 20:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!