Cort X6 megérné első elektromos gitárnak?
Másfél éve gitározom egy akusztikuson és már szeretnék venni egy elektromosat is. Ez megérné? Tremolójáról mi a véleményetek?
nekem ilyenem van, igaz, én nem ezen kezdtem elektromosozni. én nagyon szeretem, iszonyú jól szól, a pickupjei félelmetesen állatok. felezhetők a humbuckerek, amivel nagyon jó akusztikus hangzást is ki lehet hozni a gitárból.
de: a tremoló (amivel egyébként tök jó effekteket lehet csinálni) sok mindenben korlátozhat. csak egyfajta hangolást használhatsz(áthangolni+átállítani eszméletlen sok idő és baromi bonyolult), egyfajta húrkészletet használhatsz, húrszakadásnál nagy macera.
ettől függetlenül én nagyon szeretem ezt a gitárt és ajánlom is, de ha sokat akarsz áthangolgatni, akkor nem biztos, hogy ez az ideális.
Áthangolni ritkán szeretnék. Szerintem ezt a gitárt fogom megvenni. :)
Komolyan gondolom a gitározást, később zenekarba is akarok játszani. Inkább most veszek egy jó gitárt,drágán, mint egy rosszat,olcsón. Nem akarok 1 év múlva új gitárt venni, mert nem bírnék rajta nehezebb technikákat tanulni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!