Van olyan fiatal aki kedveli még a 60s 70s évek zenéit?
Figyelt kérdés
Gondolok itt a hippi korszakra! Én 23/f évesen teljesen kirekesztettnek érzem magam mert az akkori zenéket hallgatom:/ a mai szar divatzenék a közelébe sem érnek az akkori zenének szerintem, legyen az rock,metál,elektronikus,disco...vagy bármi más műfaj. Akárhányszor említem bárkinek ezt,mindenki lenéz...mert nemhaladok együtt a divattal:S Az akkori psychedelikus zene teljesen magávalránt,egyfajta euforikus állapotba tudok kerülni ha ezeket hallgatom,bármiféle drog nélkül is,hogyha mondjuk vmi drogos hippinek is nézne valaki! Ha van valaki rajtam kivűl...kíváncsi vagyok a véleményekre:) vagy kedvenc számokra:P2011. márc. 20. 00:52
1/7 anonim válasza:
Én is bírom, bár sok másfajtát is. De a Jefferson Airplane nagy kedvenc. Jó is, hogy eszembe juttattad, hallgatom is mindjárt a White Rabbit-et.
20/F
2/7 anonim válasza:
Forrest Gump filmet szereted? Abban van egy csomó jó zene :)
érdekességnek:
3/7 anonim válasza:
Én még mindig Black Sabbath-ot hallgatok a régit. Az új már nem jön be annyira. Meg persze Metallica-t de az már inkább a 80s évek.
14/F
4/7 bonnie19 válasza:
én is szeretem a "régi" zenéket..bár én inkább a 80s évek zenéit,gondolok itt a Meltallicára,Nirvanára és szerintem azokban az időkben nagyon nagy rock és alternative zenék voltak :)
5/7 Cyberpunk_94 válasza:
huuuu beatles meg beach boys a két kedvencem eből a korszakból +a penguins-earth angel
16/F
6/7 anonim válasza:
Hát nem tudom mennyire számít még ide,de én például a 80.-as évektől egészen napjainkig alkotó Bon Jovi számait szoktam hallgatni :P
Engem már ezért is leszólnak. De ez van. :) Ki mit szeret nemde? :D
Bon Jovi forever (:
18/F
7/7 anonim válasza:
Zene rajongó és gyüjtő vagyok,de a 90-es évek után semmit nem gyüjtök.Ne törödj senkivel,régen jobb volt a zene,meg sok minden más.Ha érdekel valami kuriozum a régi zenékből,amit nem tudsz megszerezni,ird le lehet meg van nekem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!