Valahonnan meg lehet szerezni a Terror Házában szóló zenét?
Figyelt kérdés
Ma jártam a Terror Házában és nagyon tetszik a zene, ami az első teremben szól. Csak annyit tudok róla, hogy Ákosnak köszönhetjük.2011. márc. 18. 20:18
1/18 anonim 

válasza:

Ó, ez engem is érdekelne:)
Amúgy hogy tetszett? Voltál a kínzókamrában? Az a rész mindig meg van nyitva?
2/18 anonim 

válasza:

Hallgasd végig a számait és megtudod.
3/18 A kérdező kommentje:
Nagyon tetszett! Biztos elmegyek majd még, mert annyi minden van ott, hogy szerintem egy nap alatt nem lehet mindent megnézni és meghallgatni.
Szerintem a pince mindig nyitva van. Legalábbis most nyitva volt...
2011. márc. 19. 10:23
4/18 anonim válasza:
Az Alig hitted-et forgatták a Terro házában. Ezt keresed?
5/18 anonim 

válasza:

Szia!
Megtaláltad már azóta? Engem is érdekelne :) Nem az, aminek a klipjét ott forgatták, hanem ami akkor ment, amikor középen volt egy elválasztó fal, és ilyen kicsit nyomasztó zene ment tök jó basszussal :)
6/18 A kérdező kommentje:
Igen, engem is az érdekelne, ami a "falas" teremben szólt, de még nem találtam meg... Úgy néz ki, sehol nem lehet megszerezni:(
2011. jún. 12. 15:34
7/18 anonim 

válasza:

Azért nem adom fel, ha véletlen sikerül megtalálni, itt szólok :)
8/18 anonim válasza:
Semmi szövegrészlet nem rémlik?
10/18 anonim 

válasza:

ejj ez engem is érdekelne. ezek szerint nem csak nekem tetszett az a zene. nagyon odaillik.
valaki tudja már esetleg?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!