Kezdőoldal » Szórakozás » Zene » Ilyen tipusú zenéket tudtok...

Ilyen tipusú zenéket tudtok mondani?

Figyelt kérdés
Aquagen - Summer is Calling, Italobrothers - Love is on fire, Klubbingman - No limit on the beach, Alex vehlea - Dont say it's over, One shot, Selena gomez - Naturally. köszi.
2011. márc. 18. 16:28
 1/7 valakiakitnemismersz ***** válasza:
0%
Egyiket se halottam még amiket írtál. Mert én igazi zenét hallgatok. 14/f
2011. márc. 18. 20:20
 3/7 anonim ***** válasza:
Keress rá googlen úgy hogy 'szar zene'.
2011. márc. 18. 23:37
 4/7 A kérdező kommentje:
ja első válszoló még annyit azért hozzátennék, hogy miközben "igazi zenét" hallgatsz, megtanulhatnál helyesen fogalmazni is...Így csak lejáratod magad...
2011. márc. 19. 13:31
 5/7 valakiakitnemismersz ***** válasza:
Kedves kérdező én nem skillet féle sz*rt hallgatok hanem Iron Maiden,Metallica,Slipknot,Nightwish,Black Sabbath,Dimmu Borgir,Venom.Nekem ezek tartoznak zene kategóriába :).
2011. márc. 19. 14:21
 6/7 anonim ***** válasza:

3. voltam. Nem lehet zenének nevezni ezeket a számokat, amiknek nincs semmi mondanivalójuk...

Az hogy mit hallgat valaki tükrözi azt is hogy te milyen vagy. A te esetedben...

2011. márc. 19. 20:26
 7/7 valakiakitnemismersz ***** válasza:
Amúgy te is valami értelmiségi lehetsz ha valakit az életévéből ítél meg igen 14 vagyok és? A kortársaimmal ellentétben én LédiGygyán nőttem fel és képzeld komoly zenét is hallgatok nem csak metált de igen én csak egy szar takony 14 éves vagyok aki nem csak azt bírja hallgatni hogy lávmí lámvmí hanem valami olyat hallgatok aminek van értelme és mondanivalója. 14/f
2011. márc. 19. 20:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!