Milyen jó német együtteseket, számokat ismertek?
A Rammsteint, az Oomph!-t és a Tokio Hotelt ismerem, az előbbit gyakran hallgatom, de kéne valami új. A műfaj inkább rock legyen, de discón kívűl bármi lehet, aminél jól lehet érteni a szöveget, akár valami régi sláger.
Szerintem nagyon jó német szövegű zenét hallgatni, így a német tudás is fejlődik.
A válaszokat előre is köszönöm :)
Nekem a Polarkreis 18-nak tetszik minden zenéje.A legismertebb daluk a Wir sind allein.
Nem tudom milyen stílusú zenét játszanak,de nekem nagyon bejön.
Peter Fox (!!!),
Christina Stürmar (Osztrak) ,
Nicole Scherzinger ,
Udo Lindenberg ,
Die Toten Hosen ,
Die Ärzte ,
Die Prinzen.
Igy elsore talan ennyi , a fent emlitett ( allein allein )
,az nagyon klassz!
Köszönöm szépen a válaszokat! :)
Mindegyikbe bele fogok hallgatni, az elsőt már meg is hallgattam, és tényleg jó.
A punk-ot is szeretem, szóval szerintem tetszeni fog, de majd meglátom :).
Punkos-válaszoló :), átlag 2-3 számot meghallgattam mindegyik együttestől, akiket felsoroltál, és hát akkor leírom, melyik jön be :). A Betontod nagyon jó, máris az egyik kedvencem lett :D. Az Atemnot, Terrorgruppe, Wizo és a Das Untergangskommando sem rossz, bár ezektől csak 1 jó számot találtam, eddig. Ezek közül legjobban az Atemnot tetszik ,a Tiere sind Lebenwesen szám miatt. :) A maradék kettő nem nagyon tetszik, leginkább az énekessel van bajom.
Igen, a Rammstein örök német-kedvenc lesz (de lassan már jöhetne az új album :D).
A többi német együttest is meg fogom hallgatni, nagyon köszönöm, h ilyen sokat írtatok. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!