Szereted a slipknotot?
Figyelt kérdés
Én igen, főleg ezt a számot:
http://www.youtube.com/watch?v=6fVE8kSM43I&feature=mfu_in_or..
2011. márc. 13. 10:07
3/19 anonim válasza:
4/19 anonim válasza:
én nem szeretem, nekem már túl durva zenét tolnak. elveszik a zene értéke a zúzás között.
5/19 anonim válasza:
Szerintem az igazi zene az a metál. Nem is tudnám elképzelni a zenét zúzás nélkül.
6/19 anonim válasza:
hát azért van zene zúzás nélkül is, viszont szerintem is a metálnak van a legtöbb zenei értéke. amugy persze hogy szeretem
8/19 anonim válasza:
Viccelsz? Kedvenceim :D
Tőlük is a Scream, Psychosocial, 'Til We Die, Spit It Out... és még egy csomó másik szám, de nehéz kedvenceket választani.
9/19 anonim válasza:
Imádom! Paul Gray halála miatt még Tattoo-t is csináltam a karomra!
Slipknoooooooooooooooooooooooooooooooooooooooot!
10/19 Fuuton válasza:
Aha, pedig nem vagyok rocker, de minden jó zenét meghallgatok, csak azokat nem, amiben hörögnek :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!