Ezt SP képes volt elénekelni?! Na ne.
Figyelt kérdés
Hallottátok SP "Nevem SP" című számát? Hát szerintem ez nagyon gáz... Ki az aki ennyire konkrétan magáról énekel? Már a szöveg is gáz. És az a sor,hogy:"Srácok,hé,a szoba nem tőlem meleg..."? Ez pontosan mire is utal?XD
Nem azért, nem beszólni akarok neki, csak hát ez a szám elég gáz lett. Mi a véleményetek róla?
2011. márc. 12. 16:07
1/3 Thurston válasza:
Alapból leszarom a mainstream popzenét, de ez a szám tényleg arra utal, hogy SP egy fikarcnyi öniróniára sem képes, és rohadtul komolyan veszi magát. Ez pedig egy ténylegesen komoly zenét játszó embertől is gáz, nemhogy egy vivasztártól.
2/3 anonim válasza:
pff
a klip is szar!!!! ő találta ki, hogy az összes csajjal csókolózhasson!
3/3 anonim válasza:
Nem vagyok egy nagy SP rajongó de:így akar visszavágni azoknak akik őt bu*izzák!és még mindig jobb ha így csinálja mint hogy igyon v drogozzon!
egyébként teljes mértékben megértem ezt a számot!szerintem senkinek nem esnek jól ha úton-útfélen leköpnék és lebu*iznák őt!
Nem tetszik ne hallgasd ennyi!
18L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!