Line6 UX2 + hi-fi vagy Vox VT30?
Figyelt kérdés
Leginkább itthon játszom és nem hiszem, hogy a közeljövőben lesz időm zenekarban játszani.
Line6 UX2-vel tudnék felvenni, Amplitube-al sok hangzás és effekt a kezemben lenne, viszont nem tudom, hogy az olcsóbb hi-fi mennyire fogja vissza hangját. (a felvétel oké lenne, de lehet hifin keresztül más lenne a hang amit hallok)
VT30-on azért van néhány effekt meg erősítő modell, viszont nem tudnék felvenni jó minőségben jó hangkártya és jó mikrofon hiányában.
Ötlet?
2011. márc. 11. 13:18
1/3 Thurston válasza:
Olyan jó hangzása feltehetően lesz a hifinek, mint egy alsókateg Voxnak. Nem is beszélve arról, hogy ha van ambíciód egyedüli zenélgetéshez, akkor az az UX2 még irtó jól jöhet. AKár távoli jövőben is biztosan tudod majd hasznosítani, míg az a Vox addig tartana, amíg nem veszel egy jobb erősítőt.
2/3 A kérdező kommentje:
Köszi!
Én is így látom, csak máshol nagyon leszólták az alsó kategóriás hifiket, de jelenleg nincs pénzem normális monitor hangfalakat venni.
2011. márc. 11. 13:48
3/3 Thurston válasza:
Persze, egy hifinek soha nem lesz olyan jó hangzása, mint egy gitárerősítőnek, de egy ilyen kategóriás erősítőtől se várjon senki dög hangzást... Szóval jobban megéri a LIne6, későbbm ég mindig tudsz venni egy középkategóriás erősítőt. És akkor nem megy a szemétbe a Vox, hanem lesz egy felvételre továbbiakban is használható kütyüd. Na, ennyi végülis. De ezt már leírtam. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!