Bruno Marsnak van rossz száma?
Figyelt kérdés
Melyik az? :)
Kedvenceket is írhattok!
2011. márc. 11. 10:41
1/8 anonim válasza:
Nekem a Grenade a kedvencem, ezt az egy dalt szeretem csak, mert nem kedvencem a srác. De azt elismerem, hogy jó a hangja.
21/N
2/8 komasa válasza:
Ez csak ízlés kérdése. Van akinek az összes száma jó, és van akinek az összes sz@r.
3/8 anonim válasza:
http://www.youtube.com/watch?v=I2s83GaeRrQ
Ez a kedvencem, és imádom ezt a figurát, elképesztő zenéi vannak. :D
4/8 A kérdező kommentje:
Ez is k.rva jó!:D Elképesztően eredeti egy figura! Nincs egy olyan száma, amire azt lehetne mondani, hogy gyengébb!
2011. márc. 11. 15:56
5/8 anonim válasza:
Nekem csak a Grenade tetszik de a többi száma is jó,na meg a hangja...
6/8 anonim válasza:
mindegyik, de a grenade a liquer store blues,és a the lazy song a favorit
7/8 anonim válasza:
imádom az összes számát. Neki van egyedül olyan száma, amit ha szomorú vagyok, és meghallgatom boldog leszek anélkül, hogy ideges lennék.
8/8 anonim válasza:
Szerintem nincs rossz száma.Bár a legelső számaiban a pályakezdésekor még nem volt olyan tökéletes a hangja, de mára már hibátlanul énekel:-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!