Szerenitettek melyik gitár jobb v érné meg jobban? Epiphone les paul 100 v. epiphone sg g400? Valaki irna vélemyént milyenek az epiphone gitárok?
Figyelt kérdés
2011. márc. 11. 09:16
1/2 Daweee000 válasza:
Túlárazottak, és nem olyan jók, mint az ember elvárná. Egy Vintage-al jobban jársz, ha Les Paul, akkor V99 vagy V100 (amelyikre telik, mondjuk a V100 sokkal jobb vétel) ha pedig SG, akkor VS6. Sokkal jobbak mint a hasonló árkategóriájú Epik, jobb hangszedők, vékonyabb, kényelmesebb nyak, összhatásra sokkal korrektebbek. Nekem V100am van, szerintem rohadt jó. :D
2/2 anonim válasza:
A Vintage V100-at én is tudom ajánlani, olcsóbb a feláron megveheted a legdrágább gibson/seymour duncan pickupokat is.
Sőt a V100as gyári hangszedői jobbak mint az epié.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!