Hogy tudnám letömöríteni a zenét 24 Kbps minőségre úgy hogy még a minősége is nagyon jó?
Nekem senki ne mondja azt hogy ez lehetetlen mert van ilyen zene kiterjesztése m4a.
"MPEG-4 ACC HE" ennyi infót ír az Formátum adatok/audio-hoz
nem nem 24-be is nagyon jó a minősége, van egy pár zeném ami 24be van és nagyon jó a minősége, a kiterjesztése nem mp3 hanem m4a.
***** tessék itt is van nézd meg.
* Automatikusan eltávolított tartalom.
Azért valljuk be, elég tompán szól... már-már a hajdani commodore 64-eseket üti (alulról) a zene hanghatása...:)
A formátummal senki nem vitatkozik, tudjuk, hogy létezik m4a kiterjesztés, azzal vitatkozik az első hozzászóló, hogy 24 kb/s-ben jó minőségű lesz a cucc. Garantáltan nem, még m4a-ban sem.
Egyébként meg google beírod, hogy mp3 (vagy amit át akarsz konvertálni) to m4a converter és ki ad egy nagy rakat találatot.
szerintem egész jól szól :) telefonra mondjuk jó :)
és amit már google-ba próbáltam keresni ezt az mp3 to m4a convertert nem találtam olyat ami jó lenne :/
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!