Kezdőoldal » Szórakozás » Zene » Hogy tudnám letömöríteni a...

Hogy tudnám letömöríteni a zenét 24 Kbps minőségre úgy hogy még a minősége is nagyon jó?

Figyelt kérdés

Nekem senki ne mondja azt hogy ez lehetetlen mert van ilyen zene kiterjesztése m4a.

"MPEG-4 ACC HE" ennyi infót ír az Formátum adatok/audio-hoz

2011. márc. 8. 20:25
 1/7 anonim ***** válasza:
320kbps a jó minőség :D 24 az max ilyen midi telefonzene lehet:D
2011. márc. 8. 23:15
 2/7 A kérdező kommentje:

nem nem 24-be is nagyon jó a minősége, van egy pár zeném ami 24be van és nagyon jó a minősége, a kiterjesztése nem mp3 hanem m4a.

***** tessék itt is van nézd meg.

* Automatikusan eltávolított tartalom.
2011. márc. 9. 06:06
 3/7 hell-ikon ***** válasza:

Azért valljuk be, elég tompán szól... már-már a hajdani commodore 64-eseket üti (alulról) a zene hanghatása...:)

A formátummal senki nem vitatkozik, tudjuk, hogy létezik m4a kiterjesztés, azzal vitatkozik az első hozzászóló, hogy 24 kb/s-ben jó minőségű lesz a cucc. Garantáltan nem, még m4a-ban sem.

Egyébként meg google beírod, hogy mp3 (vagy amit át akarsz konvertálni) to m4a converter és ki ad egy nagy rakat találatot.

2011. márc. 9. 10:22
 4/7 anonim ***** válasza:
Szerintem meglepően jól szól. Nem wav, az biztos, de nem rosszabb mint egy 128-as mp3.
2011. márc. 9. 10:27
 5/7 anonim ***** válasza:
"már-már a hajdani commodore 64-eseket üti (alulról)" Szerintem ezt te sem gondolod komolyan.
2011. márc. 9. 10:28
 6/7 A kérdező kommentje:

szerintem egész jól szól :) telefonra mondjuk jó :)

és amit már google-ba próbáltam keresni ezt az mp3 to m4a convertert nem találtam olyat ami jó lenne :/

2011. márc. 9. 15:36
 7/7 anonim ***** válasza:
első vagyok. nekem le se játssza.. mellesleg eddig azt hittem, hogy az m4a az az ituneshoz egy olyan fájl, ami számok listáját tartozza, szóval ha megnyitod, akkor az itunes több számot is betesz a könyvtáradba..
2011. márc. 9. 22:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!