Mi a véleményetek erről a videóról?
2011. márc. 4. 21:18
1/7 anonim válasza:
Zseniális. Ehhez képest a Rammstein-ék zöldfülűek.
2/7 Thurston válasza:
19:46
Érdekes. Szerintem teljesen hasonló színvonal.
3/7 anonim válasza:
Neked tényleg semmi sem tetszik, ami népszerű.
4/7 anonim válasza:
...nem kritizálás kép írtam, de rammstein az tényleg nagyon jó
5/7 anonim válasza:
ettol hallottam mar sokkal jobbat
mondjuk ettol meg a rammstein is jobb , pedig meg oket se szeretem
6/7 Thurston válasza:
21:00
Egyrészt ez nem igaz. Másrészt akár szeretem a Rammsteint, akár nem (egyébként szeretem, a szövegeik miatt főleg), ez hasonló színvonal zeneileg és mondanivaló tekintetében is. Az már más kérdés, hogy te például nyilván nem látod emögött a zene mögött a végtelen öniróniát, ami a Rammsteinnek is egyébként az egyik legnagyobb erőssége, csak náluk nem ennyire direkt és éles.
7/7 Thurston válasza:
Tehát érted, náluk például a zene nem direktszar. De ettől függetlenül jónak sem mondanám a zenei részét, de illik az ideológiához, pont mint itt.
Na, asszem így már tényleg nagyonérthető mit akarok mondani. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!