Szereted a 30 SECONDS TO MARS-t?
egyáltalán nem emo. A Black veil brides vagy mi a s*ar kupacra azt mondom EMO! .....
Én is imádom amúgy a 30secet ((= privi?dx
14:42
Tehát nálad az emó nem műfaji meghatározásként működik, hanem szitokszóként. Logikus. (Mondjuk általában az emó sokkal technikásabb, változatosabb és duvább, érzelmileg szélsőségesebb műfaj, mint az indie.)
Nem, nem az én stílusom.
Ráadásul a tavalyi idióta sziget reklám még jobban meg is utáltatta velem.
Kedvenc együttesem. Amit ők művelnek az nem zene, hanem művészet. És higgyétek el, hogy tudom, mit beszélek. A dalaiknak rendkívül mélységes tartalma van és, aki ismeri egy kicsit Jared Leto filmes munkásságát is, az tudja, hogy miért.
És ki az az idióta, aki szerint ez emo?
Igen, nagyon tehetségesnek zenészek, nagyon sok szép emléket adtak a zenéjük által.
De tiszteletben tartom azt is, ha valaki nem szereti őket, ez csak annyit jelent, különböző az ízlésünk.
Azt meg felesleges feszegetni, milyen stílusú zenét játszanak. Nem mindegy? :D Attól még, hogy máshogy hívják, nem fognak más zenét játszani (még szerencsére). :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!