Kezdőoldal » Szórakozás » Zene » Kapam egy basszusgitárt...

Kapam egy basszusgitárt ismerősömtől és egy kis segítség kéne:S (? )

Figyelt kérdés

az egyik ismerősöm odaajándékozta nekem a régi basszusgitárját mert neki már ne kellett de elég ramaty állapoban van.

egy harley benton basszusgitár(Pbass forma, fekete)

és lenne pár kissebb nagyobb probléma vele.

a kissebb hogy hiányzik rólla amit egysezrű lenne kezelni ha tudnám hogy ezt hogyan kell megcsinállni...

a nagyobbik hogy az elekronika egy kicsit "hiányos".

tulajdonképpen em talállam jack bemenetet.

alapveően én egy sima gitáron játszon tehát az egyetlen dolog amit tudok az az értelmesen pötyögés meg egy pici slapbass az alapsintek alapszintjén.

tehát a hosszan kifejtett angyarázato az lenne a kérdésem hogy ezzel érdemes lenne elmenni hangszerészhez és mellette egy beállíást is megcsinállni(mert nem ártana az oktábokat meg a húrmagasságot + a nyakba a rudat meghúzni) de kb mennyibe kerülne ez nekem?

vagy ezt el tudnám inézni itthon?

hisz a youtube a barát de eddig egyetlen egy videót nem láttam arról hogy mit hogy és hogy mit...

kérlek segítsetek!:)

2011. márc. 2. 23:00
 1/1 Vadmeggy ***** válasza:
Ha a hangszedőkkel meg a nyakkal is problémák vannak, akkor kuka szerintem. Ez egy belépő bassz gitár 20 ezertől lehet kapni a legolcsóbbat, felesleges ennyi pénzt rászánnod, veszel helyette 2 újat...
2011. márc. 2. 23:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!