Kezdőoldal » Szórakozás » Zene » Egy Janet Jackson zenét...

Egy Janet Jackson zenét keresek. Gitárhanggal indult, aztán dob és megint gitár párszor egymás után. Aztán nagyon pörgős dob. Azt hiszem ének is van benne. Nem tudod melyik az?

Figyelt kérdés
2011. márc. 2. 20:36
1 2
 11/14 A kérdező kommentje:
99.9% biztos! Úgy tűnik ez a maradék 0.1... :D Nem tudom. :D Most már mindegy, majd megkérdezem a tánctanárom, vagy elkérem a CD-t, hogy másolja le nekem, aztán majd kitalálom, hogy melyik. Már szinte el is felejtettem, hogy milyen, mert folyamatosan új koreográfiánk van és már kezdek belebolondulni. Na mindegy. :D Köszi a segítséget! :)
2011. ápr. 18. 22:16
 12/14 anonim válasza:
azért ha megtudod kérlek írd ide.
2011. ápr. 18. 23:19
 13/14 anonim ***** válasza:
Black cat szerintem ;)
2011. aug. 2. 22:02
 14/14 A kérdező kommentje:
Sajnos nem, de most eszembe jutott a dalszöveg és megtaláltam. Hihetetlen... :DDD Azért köszi a válaszokat. :) http://www.youtube.com/watch?v=hn81K1Fm03Y&ob=av2e
2011. aug. 5. 00:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!