Kezdőoldal » Szórakozás » Zene » Mi ez a Fluor őrület?

Mi ez a Fluor őrület?

Figyelt kérdés
A csapból is ő folyik, és kezd elegem lenni... unalmas úton-útfélen tizenhárom éves lányokba botlani, akik a Mizut meg egyebeket dúdolnak. :@
2011. márc. 2. 19:08
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
100%
Ne aggódj. Nálunk is ez van. Én 13 vagyok, de nem nagyon dob fel az hogy "álljunk össze mint klét kicsi lego". Szóval, csak annyit, hogy majd elmúlik. Majd rákapnak valami másra és akkor meg az lesz mindenhol, az folyik majd a csapból.
2011. márc. 2. 19:11
 2/17 anonim ***** válasza:
100%
nem is tudtam,h vannak olyan 13évesek akik nem azok a "annyira vihogok mint 1 őrült,jaj és imádoma partyszemüveget,sp-t ésfluort" .... Utálom mind1iket.sp-t is, fluort is, és justin biebert is..egyik se tehetséges és undoritóak is
2011. márc. 2. 19:17
 3/17 Thurston ***** válasza:
15%

Nem tudom milyen alapon mondod azt, hogy egyik sem tehetség, mert az egy dolog, hogy te nem szereted őket, de Krisztián például elég jó eredményeket ért el a zeneiskolában (ugyanabba a suliba jártunk), a Bieber gyerek meg korához képest iszonyat technikásan énekel.

Nem mintha szeretném bármelyikük zenéjét, de az nem természetes, hogy valaki utálja (mert mi hatása van az életedre?), meg az sem, hogy ezért akkor minden szarnak elmondod őket. Mert feltehetően magadból csinálsz hülyét.

2011. márc. 2. 19:21
 4/17 Thurston ***** válasza:
25%

Ja, mondjuk a kérdés témája Fluor, akinek feltehetően tényleg nulláhioz közeli a tehetsége. De most hogy ezen utálkozzak... lol

Ez legyen a legnagyobb problémátok.

2011. márc. 2. 19:24
 5/17 anonim ***** válasza:
57%

Ilyenek a mai 13 évesek...

SP-vel nekem különösebb bajom nincs, sőt szerintem jók is a számai bár nem hallgatom... (amúgy lehet hogy annyira rossz hogy az már jó... :D)

Aki Fluort vagy Justin Biebert hallgat az vagy 12-13 éves kislány, vagy sürgősen kezeltesse magát, mert lehet hogy meleg!

Nem mondom, hogy amit én hallgatok (Paul Kalkbrenner, David Guetta, Afrojack, Swedish House Mafia, Black Eyed Peas, DJ BL3ND, stb. [Electro-House stílus]) Az jobb, mint a rock vagy Mozart. Megértem azokat akik nem nevezik ezeket zenének, mert igenis Mozart is jó zenéket csinált, és én is szeretem hallgatni, vagy Bach-ot...

Eltértem a tárgytól... Szóval... Amit a Fluor és a Bieber gyerek csinál, az nem zene! SP említendő még egy lapon velük, de szerintem nem olyan rossz... Kérdezőnek meg: Ne félj, majd egyszer kiderül vmi a Fluorról, ami nem fog nekik tetszeni, vagy csak szimplán kinövik :D ne hallgass oda, vagy járkálj zenelejátszóval, és nem hallod őket ;)

2011. márc. 2. 20:12
 6/17 anonim ***** válasza:

eddig is volt mindenhol fluor csak nem ennyi mert mióta felkapta a viva tv azóta visszafogottak a szövegei.

pár éve fluorfiligran néven ment a gyerek. keress rá guglin v töltsd le a számait ingyé a tudinni.hu ról és megérted h miért nem voltak eddig a számai a médiában

2011. márc. 2. 20:25
 7/17 anonim ***** válasza:

2. válaszoló vagyok.

először is, annyira les*arom őket, hogy csak na, csak nem bírtam ki hogy ide ne írjak.. Joggal zavarja a csőrömet ezek a tehetségtelenek, Média által befutatott görcsök...Teljesen el lett ba**va a zene mostanra... Fluor nagyon jó volt régen, pervollal ki lett mosva,picit több pénzt ajánlottak neki és egyből szét tárta a lábát ( h spvel énekeljen ) Pedig ha rákerestek guglin " Fluor Filigran" egyből "igényesebb" zenéket ad be, nem úgy mint a mostani partyarc és tsai. Spnek meg hangja nincs, és megnézném h ő írja e a szövegeket...Studioba beteszik azt nyivákol valamit.. Ma már minden 2.kislány megvan érte halva, mindenhol ezek a zenék mennek Justin bieberrel az élen.Komolyan, ez a szint haladja ezt a világot? az 1 dolog h izlések és pofonok,de ennyire korcsosulunk? Úgy látszik én vagyok az aki lassan már gáz mert nem bírja őket és nem vihong mint egy pszichiátriai eset. .... Na mind1, nem az én életemet rontják el,csak ezek a party szemüvegek, meg áh..nekem nem fekszik. btw nézzétek ezt a képet :

[link]

valahogy én is így gondolom.O.O

na bb.

2011. márc. 2. 22:13
 8/17 anonim ***** válasza:
A korcsosuláshoz annyit tennék hozzá, hogy anno nagymamámék is ezt mondták a beat-zenére. Ezt a "bezzeg régen" elméletet el kéne már felejteni. A régi mindig jobb volt, minden korban visszasírták a "bezzeg régen nem ez volt zenéket" (és minden mást).Régen ránk mondták, hogy milyen szörnyűek ezek a mai fiatalok, most meg én mondhatnám, de nem mondom. Az idő előre megy, nem pedig visszafelé. Az megint más kérdés, hogy én, mint kiforrott személyiséggel rendelkező ember, mivel szórakoztatom magam. SP, Fluor? Élemben nem hallgattam ezeket, és bérmennyire is felkapott, az én lejátszómig egyikük sem jutott el. Épp ezért nem is utálom. De ezt már elmondtam pár napja egy hasonló jellegű kérdésnél.
2011. márc. 3. 17:16
 9/17 anonim ***** válasza:
43%

@Thurston

bocs nem akarlak megsérteni de előbb nézz utána amit csinál és csak utána mondd hogy nincs tehetsége... mert fluornak igenis van!!! http://www.youtube.com/watch?v=d-E6jZAH7U4

de persze ez az én véleményem...de én nem úgy állok a dolgokhoz hogy ami nekem nem teccik az mindjárt szer mert nem ugyyan olyan az ízlésünk.. valakinek ez tetszik valakinek meg az :DD

2011. márc. 21. 17:56
 10/17 anonim válasza:

Noss..én 13/L vagyok.

Szerintem SP egy csicska g.ci...://

Sp teljesen elrontotta Fluor-t.:( Én imádtam Fluort(régen) mert addig még nem volt rózsaszín popsztár :// mostmár az..

Jásztin Bíbör??Chh..nane..Fúúj..Mindenki ezt szeretni(nos én nem)..

2011. máj. 25. 20:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!