Kezdőoldal » Szórakozás » Zene » Hogy tetszik az új Lady Gaga...

Hogy tetszik az új Lady Gaga klip?

Figyelt kérdés

http://www.youtube.com/watch?v=wV1FrqwZyKw&feature=player_em..

Indokot kérek hogy mért tetszik, vagy éppen mért nem?

2011. febr. 28. 18:55
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
0%
Nekem tetszik, mert olyan... hogy is mondja, hatásos, elvont :D Egyedül az nem tetszik, hogy megint fehérneműben ugrabugrál, szerintem az ízléstelen. Mármint önmagában nem lenne gond, csak hát olyan gebe szegény XD Összességében jó klip, szeretem az ilyen elvont dolgokat, jobb szót nem tudok rá. :) 16/L
2011. febr. 28. 19:47
 2/12 anonim ***** válasza:

Olyan 2 hét és be lesz tiltva klip kinézete van...én nem szeretem az illyes fajta zenéket de ez még aránylag tűrhető.

Ez egy feldolgozás am vagy miért ennyire ismerős??

Jah és még valami eddig is csúnya volt..de azzal a sz@rsággal az arcába fújjjúristen.

+ utálom az ilyen 'képösszefolyós' dolgokat.

:)

2011. febr. 28. 23:30
 3/12 A kérdező kommentje:
A zene nagyon hasonlít Madonna egyik számára:)
2011. márc. 1. 20:14
 4/12 anonim ***** válasza:

Hááát.... első látásra kicsit letaglózott... nem igazán tetszik... de Gagától megszokhattuk. És nem is illik a klip a zenéhez szerintem.

Nem tudom le fogják adni vajon zenecsatornákon?? :)

Amúgy meg furcsa, hogy miért csinált egy ennyire az "Express Yourself"-re hasonlító számot... eddig mindig olyan egyedi volt...

2011. márc. 3. 13:06
 5/12 anonim ***** válasza:

Igen nagyon egyedi volt mindig,lásd: [link]

:D:D Én szeretem Gagát azért ez már durva.

Amúgy tetszik a klip bár nekem sok ott az elején a szülős dolog...

2011. márc. 3. 13:34
 6/12 A kérdező kommentje:
A klipet már adja a Music Channel:)
2011. márc. 3. 14:50
 7/12 A kérdező kommentje:
Bár nem az elejétől!:)
2011. márc. 3. 14:50
 8/12 A kérdező kommentje:

Utolsó, a képek nagyon durvák..:D

Egyébként sosem voltam elájulva Gagától, tehetségesnek tartom, nagyon jók a számai, de soha nem lesz a legnagyobb kedvencem!:)

2011. márc. 3. 14:56
 9/12 anonim ***** válasza:
A szám tetszik ,de nem hiszem el, hogy Lady Gagát nem lehet eladni a punci fogdosás , orgiázás, és egyéb gusztustalankodások nélkül...komolyan , annyira kellenek ezek bele?
2011. márc. 3. 15:23
 10/12 anonim ***** válasza:
Utolsó ebben igazad lehet,de én pont ennél a BTW videónál nem látom ezeket. Szerintem sikerült átadni az üzenetet.
2011. márc. 3. 16:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!