Kezdőoldal » Szórakozás » Zene » A gyerekem, "szektás" zenéket...

A gyerekem, "szektás" zenéket hallgat, mit tegyek, hogy tudnék rá hatni?

Figyelt kérdés

A multkor megnéztem mit nézett meg youtube-n, sajnos nem tudok angolul, miről szólnak ezek a zenék?

[link]

[link]

[link]

[link]

Tényleg aggódnom kellene? Multkor amikor megkérdeztem miért hallgat ilyen zenét azt mondta, "Ha nem lennél az anyám elküldenélek a halál f*szára"

2011. febr. 28. 18:16
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
92%
szerintem ez nem szektás, és legalább hallgat zenét, a zene lételem. sok fiatalnak olyan mint a drog, nem tud vele leállni. és mindenki másmilyen zenét szeret, nem tudod leállítani ezzel a szokásával, és ne is akard.
2011. febr. 28. 18:35
 12/18 anonim ***** válasza:
100%

Ok, hogyha úgy ítéled, hogy viccből mondta, akkor ok:)

Tényleg ne aggódj emiatt! A fiad valószínűleg önálló gondolkodású, nem befolyásolható és értelmes. Nem fog elkallódni!:)

13/18 anonim ***** válasza:
100%
Ez nem szektás zene,ő ezt a stílust képviseli..annyi mintha rap-et vagy popot hallgatna...
 14/18 anonim ***** válasza:
100%

hát, a fiadnak jobb/kifinomultabb ízlése van, mint a korosztálya 90%-ának, akik csak diszkós tucctuccot nyomnak.

tisztelet a kivételnek :)

2011. febr. 28. 18:38
 15/18 anonim ***** válasza:
100%

Az Ensiferum nagyon jó, ajánlom neked a From afar c. dalukat. A hörgés persze nekem is szokatlan, de a kórus gyönyörű, nézd meg nyugodtan a videó, nagyon szép történet, korhű ruhákkal:

http://www.youtube.com/watch?v=ALrjjJdmxgA

2011. febr. 28. 18:42
 16/18 anonim ***** válasza:
100%
"a hörgés csak egy mód a szélsőséges érzelmek kifejezésére."
2011. febr. 28. 18:46
 17/18 anonim ***** válasza:
100%

..És a hangszál hangszer, amelyet ugyanolyan széles skálán lehet megszólaltatni, mint egy gitárt pl.

Ha már úgyis linkelgettek előttem:

http://www.youtube.com/watch?v=iijKLHCQw5o&feature=related - Egy szám a hazaföldről..

http://www.youtube.com/watch?v=yGywo81G6lk&feature=related - És egy mulatós nóta:)

Az, hogy az emberek általában össze vannak festve, és próbálnak ijesztő fejeket vágni, ne rémítsen meg:) Mindössze ez nem a külsőségekről szól..

2011. febr. 28. 18:55
 18/18 anonim ***** válasza:
100%
Ááá, Eluveitie, imádom!!
2011. febr. 28. 19:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!