Hogy kezdjek el gitározni? Bővebben lent.
14 éves lány vagyok, és nagyon meg szeretnék tanulni gitározni, nem régiben megkaptam anyukám régi gitárját, amin anno még ő szeretett volna megtanulni. Én több sikerrel szeretnék majd járni, ő sajnos feladta.
Tehát nem tudom, hogy kéne elkezdenem. Zeneiskolában esetleg, mondjuk én sajnos még a szolmizálással is bajba vagyok néha!?
Vagy magántanár?..csak azzal pedig az a problémám, hogy nincs túl sok pénzünk, és nem szeretném ezzel is anyukámat terhelni. Esetleg ha Újpesten valami olcsóbb tanárt tudna valaki?
Mindenféle ötletnek nagyon örülök, és a válaszokat előre köszönöm!?
Hogy/hol kezdjem el? Zeneiskolába lehet ilyen idősen is beiratkozni? Hogy működik ez?
Az alaptechnikákat megtanulhatod a gitartanfolyam.hu-n
Számokat tanulhatsz az ultimate-guitar.com-ról szedett tabokról plusz Guitar Pro nevű proggal
Ha meguntad más számait játszani, megtanulsz skálázni és improvizálni a gitariskola.hu nevű oldalról.
A sorrend opcionális, én így csináltam(om), ennek ellenére nem árt időnként megmutatni magad gitáros ismerősnek, hogy jól csinálod-e a dolgokat, mert a rossz beidegződéseket sokkal nehezebb kijavítani, mint eleve jól megtanulni (ezért lenne ideális a tanár, de ha problémás, akkor a gitartanfolyam.hu is jól leírja hogy mit hogyan, de azért jó ha van időnként kis kontroll)
Egyéb kérdés? :D
Nagyon szépen köszönöm a válaszokat! (=
Sokat segítettetek :)
Daweee000: Most egyenlőre nincs, de esetleg ha eszembe jutna még valami, később is feltehetném? :)
Szevasztok! :)
A kérdező mellett én is kérdeznék valamit!
Én most gitárvásárlása előtt állok, szeretnék megtanulni gitározni!
De megkérdezném, hogy a Guitar pro miért jó? Vagyis miben segít?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!