Az nem ciki ha valaki szereti a Pet Shop Boys-t?
Figyelt kérdés
(18/F)2011. febr. 23. 18:03
1/12 anonim válasza:
Szerintem nem ciki.
Most attól, hogy a zenekar már régi, tehát a számaik is régiek az nem jelent semmit. (Mondjuk van 2009-es és 2006-os albumuk is. ezek egész újak) Ugyanúgy zene, és lehet hallgatni. De ha neked ciki akkor ne hangoztasd, hogy szereted őket.
2/12 anonim válasza:
miért lenne ciki?
mindenkinek más az ízlése..szerintem nem gáz..:))
3/12 anonim válasza:
Dehogy ciki...én is szeretek nagyon sok PSB-os számot :)
5/12 anonim válasza:
Nem mindegy hogy "ciki" vagy nem "ciki"?
Ha tetszik akkor hallgasd. Pont.
16F
6/12 anonim válasza:
van tölük 22 albumom és 36 maxim,de nem vagyok oda érte,de ha szeretsz valamit ne szégyeld
7/12 Thurston válasza:
De ciki. Remélem hallgatsz rám, és mostantól nem hallgatod őket. Különben te is ciki leszel.
8/12 A kérdező kommentje:
Lehet hogy ciki meg mindenek elmonthatók,de szerintem sokkal jobbak mint a David Guetta,és a többi ilyen modern gyökér!
(bár ez csak az én véleményem)
2011. febr. 28. 08:22
9/12 anonim válasza:
Igazad van kérdező,én vagyok a 22 albumos,bár nekem azért van ennyi,mert gyüjtő vagyok persze mp3-ba
10/12 Fundamental válasza:
Nem ciki. Sőt. Ők legalább igazi művészek. A getta meg... áh. :DD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!