Mi a legnehezebb szám, amit még el tudsz játszani gitáron?
Talán ez:
http://www.youtube.com/watch?v=lk6Q4FpW-sY
Mert ezen tanultam gitározni, de amúgy elég nagy hülyeségnek tartom (a kezdeti tanulmányokon túl) mások számainak begyakorlását. Vagy legalábbis feleslegesnek, na.
"Mert ezen tanultam gitározni, de amúgy elég nagy hülyeségnek tartom (a kezdeti tanulmányokon túl) mások számainak begyakorlását. Vagy legalábbis feleslegesnek, na."
Elég nevetségesnek tűnik ez a duma annak fényében, hogy én ezt az Opeth számot is két hetes folyamatos szopással tudtam betanulni, holott zeneakadémiát végeztem. :D
A kérdésre válazsolni nem igen tudok. Nekem is asszem ez. Vagy a a How Could I a Cynic-től. Az Opethben az alapok szivatósak, a Cynicben meg a szólók.
Szerintem meg ez a legjobb módja a tanulásnak. Másrészt tök jó eljátszani egy számot, amit imádsz hallgatni. Mármint én így vagyok vele.
Nekem most ez legnehezebb:
Ja, én is ezt mondom. Tanuláshoz ez a legjobb.
A második válazsolónak: oké, hogy ez így hülyén jött ki, de mivel zeneiskolába jártál, nyilván te is tudod, hogy az sem különbözik sokban. Ott is rendre meg kell tanulni egyre nehezebb darabokat. (Én zongorát tanulok most elsőévesként akadémián, azért mondom. Nem érzem sokkal másabbnak a gitározás ilyen módon történő tanulását.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!