Depeche Mode érdekli-e a mai fiatalokat?
Figyelt kérdés
Csak a közelgő koncert miatt érzem aktuálisnak a kérdést.
A 30-as korosztályt biztosan érdekli.
2009. febr. 14. 20:19
11/22 anonim válasza:
16 vagyok. Nagyon szeretem! Depeche Mode hallgatáskor megszűnik a külvilág...
14/22 anonim válasza:
Szerintem egyre több fiatal kezdi megkedvelni a DM-et. Én imááádom őket =) (20/L)
15/22 THE ... válasza:
IMÁÁÁDOOOOOOOOOOOOOOOM!!!!15 vok és a kedvenc zenekarom!;)
16/22 Fecc válasza:
20 éves vagyok,és 9 éves korom óta hallgatok DM-et,és élek -halok értük,a családomban is van 1-2 ember,aki imádja őket,a szó szoros értelmében,az összes,kazetta,cd-dvd,megtalálható nálunk,igényes zene,megunhatatlan,és nyugtató
17/22 anonim válasza:
én 11 éves koromban ismertem meg az együttest, és azóta is imádom ^^ a tavaly januári koncert vol életem legeslegjobb élménye. az első sorban álltunk, és Dave rámmosolygott, és nem csak egy pillanatra. :DD
15/L
18/22 anonim válasza:
Későn, de becsatlakozom: 16 voltam, mikor megismertem a zenéjüket, azóta no.1. banda és most vagyok 22, szóval, igen mondhatni, érdekli a fiatalokat :) Sok fiatal lányt és fiút ismerek, akik dettó odavannak értük.
19/22 anonim válasza:
15 vagyok és imádom őket:) alig várom a koncertet májusban!!
20/22 anonim válasza:
13/l vagyok, és 7éves korom óta imádom tudatosan (már babaként is szerettem, anyám szerint csak akkor voltam hajlandó enni, ha a Strangelove szólt... :D), minden tele van ragasztva Dave képeivel, nincs olyan nadrág, ahova bele ne lenne hímezve, hogy DM, vagy DG... Forever Depeche Mode!!!! <3
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!