Ez a gitár egy kezdőnek megfelelne?
Figyelt kérdés
Sajnos a balkezes gitárok nagyon drágák, és csak ezt találtam olcsón. Ezen metált tudnék játszani?
2011. febr. 21. 19:08
11/14 A kérdező kommentje:
Soha nem volt még gitár a kezemben szóval szerintem tökmindegy, hogy balos vagy jobbos. Ügyes vagyok mindkét kezemmel:)
U.I: A Cort X-1 ről mi a véleményed?
2011. febr. 21. 22:40
12/14 anonim válasza:
közelről nem ismerem de jónak tűnik
13/14 Daweee000 válasza:
még ha először veszed kézbe a gitárt, akkor is érzed hogy merre húz a feje, hogy melyik oldalon kényelmesebb. Nálam legalább is így volt, természetesebbnek hatott mikor bal kézbe vettem, ezért maradtam a balosnál. Egyébként a pengető kezednek kell ügyesebbnek lenni véleményem szerint, mert a nyakat fogó kéz fixebb, nagyrészt csak az ujjaknak van szerepe, míg a pengető kéz nincs annyira letámasztva, az egész kéz részéről több koordinációt igényel. Én legalábbis így vettem észre, lehet cáfolni ha hülyeséget írtam.
14/14 anonim válasza:
Én balkezes vagyok, de amikor először fogtam a kezembe gitárt, jobb kézzel pengettem és azóta úgy maradt.
Kezdj el pl. léggitározni csak úgy gondolkodás nélkül. Amelyikkel pengetsz olyan kezes gitárra lesz szükséged. Vagy a másik amit hallottam, hogy tapsoláskor amelyik kezeddel csinálod a nagyobbik részét, azzal a kezeddel kellene pengetni. Nehezebb balos gitárt venni ugyan, de nem ajánlom, csak ezért áteröltesd.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!