az oszt.társam szerint kajak nem rock...viszont akikkel beszéltem a hooligansről általában ezeket hallottam 1:"nem rossz zene,csak én nem szeretem a rockot." vagy 2:"imádom a rockot,és ez fantasztikus..."
Egy igazi rocker nem vallja rocknak a zenéjüket, mert alapvetően nem különbözik a Kozsó-féle nyálzenekarok zenéjétől. Csak épp nekik van tetkójuk. De ettől nem lesznek rockzenekar.
2009. febr. 14. 16:15
4/12 anonim válasza:
Endi (a dobosuk) konkrétan softrock-ként nevezte a stílusukat. Ez nem pop de nem igazán rock, csak könnyen emészthető eladható cucc.
2009. febr. 14. 18:00
5/12 anonim válasza:
Az előttem szólók többségével értek egyet, én poprocknak nevezném akkor is, bár itt a gitár inkább csak eszköz a zenében és nem a stílust adja sztem, itt az ének meg a mondanivaló (ami azért valljuk be, nem túl mély) dominál...
2009. febr. 14. 20:11
6/12 anonim válasza:
Mulatós tinglitangli,amolyan kerekedelmi roadshow-töltelék.A valódi rockzenétől fényévekre van.
Tényleg!
2009. febr. 14. 20:43
7/12 A kérdező kommentje:
köszi a véleményeket.
utolsónak:mulatós?hát az tuti nem!!:Dnem tudom,mit szólnának ha ezt elolvasnákXD
pedig sztem inkább rockos...és mellesleg a rocknak is van több változata:D:P
2009. febr. 16. 17:59
8/12 anonim válasza:
Van. És a Hooligans a szar változata. Elnézést, de ezt muszáj volt.
2009. febr. 16. 22:57
9/12 anonim válasza:
h mi a műfaja..? MAGYAR NYÁLAS :)
2009. febr. 20. 08:40
10/12 A kérdező kommentje:
egyáltalán nem nevezném nyálasnak!jó,nem igazi rock,de nme nyálas!:))))
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!