Kezdőoldal » Szórakozás » Zene » Melyik számot énekelte előbb...

Melyik számot énekelte előbb az MR2 Petőfi rádión PÉTERFY BORI?

Figyelt kérdés
légyszi aki tudja segítsen és ha tudja írja meg hogy hol tudom meghallgatni
2011. febr. 18. 11:30
 1/4 anonim ***** válasza:
Ha egy-két sort be tudsz írni, amíg még frissen az emlékezetedben van, könnyebb lenne segíteni. Majdnem minden nap meghallgatom az összes albumot egyszerre, így fejből tudom a szövegeket, vagy hogy melyik számhoz tartozik. De mivel nem hallgattam a rádiót, nincs miből kiindulni.
2011. febr. 18. 11:45
 2/4 A kérdező kommentje:
ez a gond, hogy én sem hallottam, csak utána tudtam meg, hogy Bori énekelt és ezért akarom meghallgatni
2011. febr. 18. 14:43
 3/4 anonim ***** válasza:

Hát akkor bármi lehet. Ha nem csak random szám volt, akkor az Oroszlán a hóban-nak volt nemrég klippremierje:

[link]

Vagy ami még ettől is frissebb az egy közreműködő szám:

[link]

Mindkét cikkbe van ágyazva a klip/zene. De ha nem hallottad, igazolni úgysem fogod tudni, de hátha ez a szempont ami alapján játszottak. Ha nem, tényleg bármelyik számuk lehet, mert ez az adó vevő az ilyenre. Van olyan rádió, aminek a streamelt lejátszási listáját vissza lehet fejteni, és abból a számokat kiolvasni, de rádió online felülete nem ilyen, így nem ad információt a korábban játszott számokról. Így tényleg csak arra hagyatkozhatsz hogy valaki hallgatta a rádiót és látni fogja a kérdést.

2011. febr. 18. 20:14
 4/4 A kérdező kommentje:

KÖSZI a szívbűvölő az :D

oroszlán a hóban-t ismerem már, kívülről fújom

2011. febr. 18. 20:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!