Melyik számot énekelte előbb az MR2 Petőfi rádión PÉTERFY BORI?
Figyelt kérdés
légyszi aki tudja segítsen és ha tudja írja meg hogy hol tudom meghallgatni2011. febr. 18. 11:30
1/4 anonim válasza:
Ha egy-két sort be tudsz írni, amíg még frissen az emlékezetedben van, könnyebb lenne segíteni. Majdnem minden nap meghallgatom az összes albumot egyszerre, így fejből tudom a szövegeket, vagy hogy melyik számhoz tartozik. De mivel nem hallgattam a rádiót, nincs miből kiindulni.
2/4 A kérdező kommentje:
ez a gond, hogy én sem hallottam, csak utána tudtam meg, hogy Bori énekelt és ezért akarom meghallgatni
2011. febr. 18. 14:43
3/4 anonim válasza:
Hát akkor bármi lehet. Ha nem csak random szám volt, akkor az Oroszlán a hóban-nak volt nemrég klippremierje:
Vagy ami még ettől is frissebb az egy közreműködő szám:
Mindkét cikkbe van ágyazva a klip/zene. De ha nem hallottad, igazolni úgysem fogod tudni, de hátha ez a szempont ami alapján játszottak. Ha nem, tényleg bármelyik számuk lehet, mert ez az adó vevő az ilyenre. Van olyan rádió, aminek a streamelt lejátszási listáját vissza lehet fejteni, és abból a számokat kiolvasni, de rádió online felülete nem ilyen, így nem ad információt a korábban játszott számokról. Így tényleg csak arra hagyatkozhatsz hogy valaki hallgatta a rádiót és látni fogja a kérdést.
4/4 A kérdező kommentje:
KÖSZI a szívbűvölő az :D
oroszlán a hóban-t ismerem már, kívülről fújom
2011. febr. 18. 20:33
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!