Kezdőoldal » Szórakozás » Zene » Hogyan tudám ezt a számot...

Hogyan tudám ezt a számot megcsinálni az FL Studion?

Figyelt kérdés

Itt a minta: *****

Tudom használni az fl studiot,csak sehogy se akar kijönni ez a hangzás.Pls segitsen valaki,előre is kösz.

* Automatikusan eltávolított tartalom.
2011. febr. 16. 21:26
 1/4 anonim ***** válasza:

Nem igazán vágom. Az, hogy tudod használni az FL-t, az elég relatív. Én ennél jóval bonyolultabb programozások esetében is meg tudom mondani általábnan, hogy mi hogyan van, mégsem mondanám azt, hogy tudom használni bármelyik szoftvert. (Mellesleg nem az FL stúdióhoz kell értened, mert az csak egy felület, hanem a szintetizátorokhoz/effektekhez.)

Nade kicsit rákanyarodva a kérdésre: jó lenne tudni, hogy konkrétan melyik hangzás nem megy az adott dalból.

2011. febr. 16. 22:09
 2/4 A kérdező kommentje:
A Piano nem megy.
2011. febr. 17. 14:17
 3/4 anonim ***** válasza:

hát, a dallamot 2 perc alatt összevágtam, csak nem engedte midibe elmenteni, merthogy demó verzióm van csak ><"

de itt van, hogy hogy néz ki:

(ha ezt megszerkesztetted, másold és illeszd be még 3-szor - szóval összesen 4-szer lesz meg)

vagy ha hallás után akarod, akkor itt van ez is:

ja, és elvileg 284-es a tempója az eredetinek =w=

ha lesz több időm, megcsinálom a zenei alapot is (akkordok, stb.)

hát remélem, hogy segített^^

* Automatikusan eltávolított tartalom.
2011. febr. 18. 21:57
 4/4 A kérdező kommentje:
Már ezis nagyon jó,ezer köszönet érte,kösz hogy voltál olyan rendes,hogy szántál rá egy kis időt,nem mindenki csinálnta volna ezt meg.Tényleg nagyon köszi,hálám üldözzön.xd
2011. febr. 19. 12:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!