Kezdőoldal » Szórakozás » Zene » Melyiket hallgatnád szívesebben?

Melyiket hallgatnád szívesebben?

Figyelt kérdés

"Justin Bieber, SP és társai" vagy "Heavy/Thrash Metal"?

Most csak ez a két lehetőség van, nincs középút. :)

2011. febr. 16. 14:41
 1/9 anonim ***** válasza:

Leszögezem, egyiket se, de ha már muszáj lenne, akkor már inkább SP.

De én inkább hip-hop-ot hallgatok, ha nem gond :D

2011. febr. 16. 15:16
 2/9 anonim ***** válasza:
Alapvetően rock n' roll-t hallgatok, de inkább sp meg a bíber gyerek mint a thrash metal. Kevésbé fáj tőle a fejem.
2011. febr. 16. 15:23
 3/9 anonim válasza:
inkább SP és Bieber :D
2011. febr. 16. 15:24
 4/9 Daweee000 ***** válasza:
Először is tisztázzuk az esetleges fogalomzavarokat: a kalsszikus értelemben vett heavy metal-ról beszélünk mint mondjuk a Black Sabbath, vagy az eszetlen-hörgős-tekerős formációkról? Hogyha az előbbi, akkor egyértelmű, önszántamból is hallgatok hasonlóakat, ha az utóbbi... határeset, maradok a metálnál, bár előbb szúrnám magam tökön hogy őszinte legyek :D
2011. febr. 16. 15:37
 5/9 anonim ***** válasza:
Bármennyire is fájdalmas leírnom, és is inkább Biebert választanám, ha a fejemhez nyomnák a stukkert. Nem mintha szeretném, egy dalt sem hallgattam tőle végig, de a Heavy Metalt alapból nem szeretem. Amúgy egyiket sem, ha lehet...
2011. febr. 16. 16:04
 6/9 anonim ***** válasza:
Elgondolkodtam. Mégis inkább a fejlövést választom.
2011. febr. 16. 16:05
 7/9 anonim ***** válasza:
1. válaszolóhoz csatlakozom :D
2011. febr. 16. 17:00
 8/9 anonim ***** válasza:
hát lehet egyedül vagyok vele, de METAL!!!-t választom, és én a metalon belül is a hörgős, ordibálós, pörgős műfajokat :)
2011. febr. 16. 17:37
 9/9 A kérdező kommentje:

Heavy metálból a "klasszikus" verzióra gondoltam (Sabbath, Ossian, Pokolgép, Iron Maiden stb.)

Köszönöm az eddigi válaszokat. :)

2011. febr. 16. 21:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!