Meleg vagyok amiért jobban szeretem a külföldi női énekeseket hallgatni mint a férfi énekeseket?
Figyelt kérdés
2009. febr. 10. 18:40
1/8 anonim válasza:
Dehogy vagy!Ettől még az ember nem lesz meleg!Azt halgatsz, ami neked tetszik!Ízlések és pofonok!
3/8 anonim válasza:
Már hogy lennél meleg!!!Ki mondta ezt a hülyeséget?
4/8 anonim válasza:
Nem vagy meleg, csak neked jobban tetszik a női hang különlegessége.
Nekem meg fiú létemre a férfi ének jön be, de nem vagyok meleg :D
5/8 anonim válasza:
Ezt most ülj le, s gondold végig... Ha ettől lesz vki meleg, akkor elég sokan azok vagyunk szerintem... :D Am én mindkét nem zenéjét szeretem... Mindkettőt át tudom élni... És a férfi színészeket jobban szeretem sok esetben (pl. a kedvenceim: Bruce Willis, Tom Hanks, stb...), mint a női színészeket, és ettől még nem vagyok meleg... :) Úgyhogy nyugi... :)
6/8 A kérdező kommentje:
Köszi a segítséget, csak 1 osztálytársam parázott hogy női énekeseket fog felrakni a telójára, akkor melegnek fogják tartani.
2009. febr. 11. 06:47
7/8 anonim válasza:
Dehogy! Csak szereted az R&B stílust, jó az!!:)
8/8 anonim válasza:
Persze hogy az vagy. Valószínüleg nem véletlen teszel fel ilyen kérdéseket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!