hát az egyik,amit legjobban szeretek egyszerre énekelni és gitározni,az a Rock 'n' Roll party:D olyan R'n'R-os hangom van....persze van más is,de ez jut eszembe most:D amúgy rokker vagyok:D de táncenekarom is van:D és olyan 3 oktáv kb...nem egész 3.
2011. febr. 9. 18:18
2/19 Daweee000 válasza:
Szörnyű énekhangom van, így nem is vettem a fáradságot hogy megtanuljak gitározás közben énekelni :D Egyébként pl a Wonderwall az ilyen tipikus akusztikus gitározós-éneklős szám, vagy a Hallelujah, More than Words, To Be With You, Tears in Heaven, esetleg valami Nirvana Unplugged szám... Sok van.
2011. febr. 9. 18:27
3/19 anonim válasza:
Ákos, Red Hot, Guns N' Roses, tankcsapda, Aljas kúszóbab, Cranberries - Zombie.
Amúgy lány vagyok, de ezeket (talán az utolsó kivételével:) egy fiú is el tudja énekelni:)
2011. febr. 9. 19:27
4/19 A kérdező kommentje:
köszi, még jöhet..
2011. febr. 9. 19:58
5/19 anonim válasza:
Ha úgy gondolod, hogy egyszál akusztikus gitárral énekelgetni, akkor ez a kedvencem:
A hangterjedelmem mikor legutoljára mértem 3 és fél oktáv volt, de azóta megtanultam a death growl technikát, amitől szerintem mindkét irányba nőtt egy-másfél hangot.
2011. febr. 10. 10:49
6/19 anonim válasza:
Időnként James Hetfield-et próbálom imitálni, amikor senki sem lát, minimális sikerekkel. (metallica)
2011. febr. 11. 22:10
7/19 anonim válasza:
Ákos, Tankcsapda
2011. febr. 11. 22:17
8/19 anonim válasza:
Slipknot Surfacing annyira nem megy a solo de ahozz képest jól csinálom SlipKnoT before i forget,mudvayne dig meg ienek meg pantera i'm Broken :D
2011. febr. 12. 02:28
9/19 Daweee000 válasza:
Ja, hogyha nem csak az akusztik éneklős dolgok játszanak, akkor játszok én Gunst, RHCP-t, Satrianit, Pink Floydot, Nirvanat, stb, de mostanában inkább a skálázásra feküdtem rá hogy tudjak rendesen imprózni, szimplán meguntam mások után eljátszani valamit, magamat akarom beletenni a hangszerbe. Ehhez pedig kell a tömény szopás a skálákkal... :D De már látom a fényt az alagút végén.
2011. febr. 12. 11:18
10/19 anonim válasza:
Alvin és a mókusok, Aljas kúszóbab, Prosectura
Az énekhangom miatt punkzenét szeretek énekelni. :)
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!