Kezdőoldal » Szórakozás » Zene » Rihanna vs. Lady Gaga?

ArankaAry kérdése:

Rihanna vs. Lady Gaga?

2011. febr. 6. 16:11
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
69%

Lady Gagát jobban szeretem, szerintem a zenéje is jobb, a személyiségét és a rajongóihoz való hozzáállását is sokkal jobban szeretem, arról nem is beszélve. Sokkal érdekesebb mint Rihanna és ezerszer jobb klippjei vannak.

Gaga maga írta az összes számának a szövegét és van egy jó pár amihez a zenét is ő írta. Rihannáról ez nem mondható el, nincsenek saját számai, valaki megírja neki, ő meg elhiteti magával, hogy az övé :DD

Gaga ezerszer jobb előadó, hihetetlen koncertet csinál, aki látta élőben az megtudja mondani, hogy rajta kívül csak Madonna tudja így csinálni.

Amúgy Rihannát is bírom, vannak jó számai meg szép csaj.

Összehasonlítani meg azért sem jó, mert elég különbözőek.

2011. febr. 6. 16:24
 2/14 anonim ***** válasza:
100%
Sztem mind2 egyforma sz*r!!
2011. febr. 6. 17:02
 3/14 anonim ***** válasza:
50%

Gaga, szintén azért, amiket az első hozzászóló felsorolt. Rihanna sosem volt a kedvencem, egyedül a Love The Way You Lie-t szeretem csak, amiben közreműködik.

21/N

2011. febr. 6. 17:05
 4/14 anonim ***** válasza:
100%
Egyik sem jó - mindkettő divatos sz*r.
2011. febr. 6. 17:07
 5/14 anonim ***** válasza:
50%

Az első válaszoló teljesen jól leírta.

Utcahosszal veri gaga rihannát sztem.

2011. febr. 6. 17:20
 6/14 anonim ***** válasza:
100%
egyik rosszabb, mint a másik,mindegyiknek igénytelen hányadék zenéje van!
2011. febr. 6. 19:44
 7/14 anonim ***** válasza:

Inkább Gaga. Ő tényleg tehetséges zenész és énekesnő, kár, hogy műbalhékkal fűszerezi a karrierjét és egy kétlábonjáró divatkatasztrófa (ami az öltözködését illeti).

Rihanna egy futószalagon gyártott "ártatlan kislánykából ordas popribanc lesz" termék, visszataszító a külseje és a hangja se nagy szám.

2011. febr. 8. 09:36
 8/14 anonim ***** válasza:

Gaga

Rihannát régen birtam de mostmár nem nagyon :S néhány száma tetszik de amúgy nem...

2011. febr. 11. 22:15
 9/14 anonim ***** válasza:
Rihannna rohanna!!
2011. márc. 3. 17:40
 10/14 anonim ***** válasza:
rihanna sokkal jobb
2011. márc. 27. 18:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!