Miért zörögnek a húrok?
Figyelt kérdés
Pár napja vettem egy Schecter Omen 6-ot, ami azért már nem a legolcsóbb kategóriás gitárok közé tartozik (90 ezer ft). Az EAD húrok iszonyatos módon zörögnek... elvittem beállítani a nyakát és a húrmagasságot, de ez sem oldotta mega problémát. Mit tegyek? Eléggé el vagyok keseredve... Lehet, hogy ki kellene cserélni azt a kis pöcköt a fejnél, amin feküdnek a húrok? (nem tudom, hogy hívják, talán nyereg)2011. febr. 4. 18:23
1/2 anonim válasza:
Akkor nem jó helyre vitted beállíttatni, mert egy jó szakember azt rendesen megcsinálja. Ne nagyon kísérletezz vele otthon, mert könnyen elronthatod.
2/2 anonim válasza:
A nyakát otthon ne állítsd. Max a húrmagasságot próbálgasd feljebb tenni.
Amúgy ha nagyon alacsony húrmagasságot akarsz, akkor egy minimális zörgést el kell viselni.
Az enyém pl. nagyon zörög. de mivel ez csak akusztikusan hallatszik, az erősítőn nem jön át, ezért nincs jelentősége.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!