Kezdőoldal » Szórakozás » Zene » Titeket nem idegesit hogy az...

Titeket nem idegesit hogy az Alvin es a mokusok mindent megcsinalak a sajat verziojukban?

Figyelt kérdés
2011. febr. 1. 11:31
 1/3 anonim ***** válasza:
100%
Nem
2011. febr. 1. 11:44
 2/3 anonim ***** válasza:
100%

Ha egy olyan dalról van szó, amelynek az eredetijét nagyon szeretem, akkor idegesítő hallani a feldolgozását. De ilyen esetben inkább nem hallgatom tovább a feldolgozást.

Szerintem jó, ha előszednek régi dalokat, mégpedig ezért:

Sokan (főleg a fiatal korosztályra gondolok) nem ismerik az eredeti dalokat, vagy úgy eszükbe sem jutna meghallgatni. Így meg hogy előbb megismerik az Alvinos változatot (amik lássuk be, többségében jól szoktak sikerülni), kíváncsiságból utánajárnak az eredetinek.

Ismerek egy általános iskolás lányzót, aki linkelt már nekem nagyon régi dalokat. Azt hittem a szülei hallgatják és úgy lettek ezek a régi előadók kedvencei. Aztán kiderült, hogy tévedtem... Alvinos dalok eredetijét kereste a neten és így szerette meg a régi dalokat.

Tehát engem nem idegesít, csak ami kevésbé tetszik, azt inkább nem hallgatom. :-))

2011. febr. 1. 12:01
 3/3 anonim ***** válasza:
Nem:)
2012. febr. 17. 13:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!