Britney Spears hardcore cover. Ki szerint jobb?
Pontosabban post-hardcore cover. Csak kíváncsi vagyok, hogy nektek ez jobban tetszik az eredetinél, vagy inkább az eredeti tetszik jobban? Ja és persze indokot is kérnék. :)
http://www.youtube.com/watch?v=4xwXOj55nIY
Ha jót akarsz, hallgasd meg:
Children of Bodom - Ooops I didi it again
*did
előző vagyok :D
amúgy a kérdésedre válaszolva, szerintem jobb az eredetinél, mert utálom a szendepopot :DD
14:01
Pedig azok kábé ugyanilyen ratyi, semmitmondó műfajok.
Amúgy a post-hácé felkeltette a figyelmemet, de nem jó ez. Szeretem a post-hácét, mert alapvetően egy baromi technikás, szélsőségesen váltakozó, érdekes harmóniákkal teli műfaj, de ebben semmi ilyesmit nem találtam. Uncsi. Oké, hogy nem ők írták alapvetően a dalt, de többet is ki lehetne belőle hozni akkoris. (Mondjuk a CoB BS coverje is elég szar.)
Hú eléggé kritikusan válaszoltatok :)
Alapvetően én deathcoret, death metalt, grindcoret (goret is)meg ilyesmiket hallgatok, csak ez most megtetszett. A CoBot természetesen ismerem, de nem tetszik. Ez szerintem is gyenge, de nem vagyok elzárkózva ezek elől, szal meghallgatom. És szerintem nem "uncsi", én élvezem a hallgatását.
"És szerintem nem "uncsi", én élvezem a hallgatását."
Jó, mondjuk vannak "unalmasabb" popdalok, amiket szeretek (bár főként prog-death, noise és kortárs klasszik párti vagyok), de ha ilyen post-hácés valami, akkor ne legyen már popzene. Akkor legyen technikás és őrült. Heh. Végülis ennyit akartam kihozni ebből.
Haha. Attól nem lesz valami változatos, hogy nem változatos. :D Ez hülyeség. Ennek akkor lett volna értelme, ha a műfaj sokszínűszégéről bezsélünk, de én arról beszéltem, hogg egy számon belűl sok a szélsőséges váltás. Sok a lírai és a durva rész. Ebben meg baromira nem. Ebben se durva, se lírai rész nincs.
És de, ez már bőven popzene. Alig pár akkord, semmi különösebb mondanivaló (hiszen az alapja is pop), semmi újszerű, vagy igazán változatos téma (ahogy fent írtam). Ez a popzene definíciója tulajdonképpen...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!