Milyen mikrofon való a hangomhoz?
Figyelt kérdés
Ha valaki tudna segíteni az írjon és töltök fel egy pár számot ahol én éneklek..
Eddig kisebb bálokba jártam de egyre több fellépésem van és kéne egy jobb mikrofon mert a mostani nagyon könnyen gerjed....
2011. jan. 29. 13:05
1/6 anonim válasza:
Én egy Shure SM58-ast használok, és még soha nem volt vele problémám. Szép tiszta is a hangja.
2/6 anonim válasza:
A gerjedést nem feltétlenül a mikrofon hibája. Én is azt mondom, hogy Shure SM58. Olcsó, és megbízható.
4/6 anonim válasza:
A gerjedéssel kapcsolatban én egyébként főként a kábelt vizsgálnám meg. Aztán az erősítő beállításait.
5/6 anonim válasza:
Sennheiser skm 5200 ! ennél jobbat még nem tudtak kifejleszteni...semmi gerjedés...tökéletes stúdióhangminőség, stb..... nemvéletlen hogy 1000000ft egy...
6/6 A kérdező kommentje:
Köszi a sok választ!De nem hiszem hogy 1milláért veszek mikrofont:D
2011. jan. 29. 14:33
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!