Kezdőoldal » Szórakozás » Zene » A Minimaxon menő hunyor-major...

A Minimaxon menő hunyor-major mesefilmhez a főcímdalt sehol se találom a netten. Tudna adni valaki egy linket?

Figyelt kérdés
2011. jan. 27. 18:36
1 2
 1/15 A kérdező kommentje:
És még ez a része érdekelne magyarul: http://www.youtube.com/watch?v=klbbfHUCGpY&feature=related
2011. jan. 27. 18:38
 2/15 kisnita válasza:
100%

Hát belinkelni nem tudom a főcímdalt magyarul, viszont nagyon szívesen begépelem neked a szöveget :) Remélem ez is segít. Megnéztünk egy pár részt a kisfiammal és nekem van egy olyan tulajdonságom, hogy mindent megjegyzek ami zene ha hallom vagy 2-3x. A fiamnak a Bliki Billt kell énekelnem :) De a Rafit is tudom :D

Hopp! Ez egy mese és a főhős Rafi gyönyörű hazája Írország. Könnyű a tréfán rajta kapni, életeleme a rosszcsontság. Rafi, Nándi, Babi és Dana. Hunyormajor apraja nagyja vár. Hol Tara, hol Ralu sosem érhet véget a móka már. Minden egyes napra jut egy tréfa, de ez a tréfa sosem otthon van. Hogyha őket nézed hát látod csínytevés az élet egy jó móka. Szeretni való 4 vásott rosszcsont, soha ki nem fogynak az ötletből. Akarat merészen kalandra vágynak s elkezdik újra elölről.

Rafi, Nándi, Babi és Dana. Hunyormajor apraja nagyja vár. Hol Tara, hol Ralu sosem érhet vége a móka már.

Hoppá! A nap még épphogy felkelt, álmosan ásít kint a világ, de a szeleburdi, pajkos fickók gondolata már csupa huncutság.

Remélem nincs benne hiba :)

2011. jan. 29. 19:24
 3/15 A kérdező kommentje:
Szia! Nagyon szépen köszönöm. :) Én az egyik résznél mintha úgy hallottam volna, hogy "de ez a tréfa sose otromba". :) Még egyszer köszi.
2011. jan. 30. 07:43
 4/15 kisnita válasza:

Tényleg most, hogy mondod... Az otromba meg az otthon van elég hasonló főleg gyorsan énekelik...

Lehet én hallottam félre :D Na meg figyelek ha legközelebb hallom.

2011. jan. 30. 09:18
 5/15 anonim válasza:
2012. jún. 20. 14:29
 6/15 anonim válasza:
60%
a nagynéném énekli :)
2013. márc. 19. 19:19
 7/15 anonim válasza:
Engem az érdekelne, hogy hívják, aki a főcímdalt énekli.
2013. márc. 21. 18:27
 8/15 GodziLac válasza:
Szerintem Eszményi Viktória, legalább is a hangja épp olyan.
2013. ápr. 8. 13:46
 9/15 anonim válasza:
Lázár Erika énekli
2013. máj. 24. 20:52
 10/15 anonim ***** válasza:
100%
Jééé O.O Én is mindig "De ez a tréfa sosem otrombának" hallottam :D
2013. jún. 30. 18:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!