Szerintetek bevennének 1 rockbandába 14 évesen?
Figyelt kérdés
vagy szerintetek jó ötlet lenne??
én élvezném az biztos!!:)
meg bírom is a rockkoncerteket!!
2011. jan. 19. 17:31
1/8 anonim válasza:
Ha jól játszol, akkor szerintem igen. És persze ha másokkal együtt is jól tudsz zenélni, és lehet rád számítani.
2/8 anonim válasza:
Vagy legalábbis gimis bandába vagy ilyesmibe... én szurkolok neked =)
3/8 A kérdező kommentje:
köszi:))
de rendes vagy!!:)
már raktam fel pár hirdetést a netre !!
szerintetek vannak ott pedofilok??:D:D:D:D
2011. jan. 19. 18:13
4/8 A kérdező kommentje:
ja igen...és énekelni szeretnék!!
2011. jan. 19. 18:13
5/8 Daweee000 válasza:
igen, rokkerpedofilok, csak a rock torokba szeretik rakni... szerinted? :D
Amúgy érdeklődj a környezetedben, iskolában, stb, akár alapíthatsz is egyet ha van egy-két zenész barátod.
6/8 anonim válasza:
Pont 14 évesen szeretnél énekes lenni? Ne vedd sértésnek, persze attól még lehetsz jó, csak szkeptikus vagyok. Mert valószínűleg most mutálsz és ilyenkor...hát... nehéz a hangoddal villantani.
7/8 A kérdező kommentje:
igazad van!!
a pedofilokat arra értettem h megbeszélek 1 találkozót...és jól megb@sz!! :D:D:D
de semmilyen hangszeren nem játszom....és a szüleimet nehéz rávenni h vegyenek bármit!
2011. jan. 19. 19:08
8/8 anonim válasza:
persze hogy jó ötlet :D ezt nem lehet elég korán elkezdeni ;) (12/L,1 éve játszok bandában)
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!