Kezdőoldal » Szórakozás » Zene » Rihanna vagy Beyoncé? Melyikne...

Rihanna vagy Beyoncé? Melyiknek jön be jobban a zenéje? Kesháról a véleményetek?

Figyelt kérdés
Nekem Rihannától pl. most az Only Girl tetszik nagyon, Beyoncét nem szeretem annyira, ti? Keshától meg a Run Devil Runt hallgatom mostanában sokat. :D
2011. jan. 19. 16:07
 1/8 anonim ***** válasza:

Beyoncé koncerten voltam már, Rihannan nem, ez sokat dob nálam :D Szal inkább Bee

18/f

2011. jan. 19. 17:00
 2/8 anonim válasza:
keshának sokkal jobbak a zenéi mint rihannának. figyelj bemegyek a studioba bemondom 50x only girl in the world kicsit átszerkesztik a hangom és betesznek valami szar diszkós alapot. kesha egyedi, sokkal szebb mint egy feka transzvesztita
2011. jan. 20. 14:51
 3/8 anonim ***** válasza:

mindegyik langyos pop, szóval egyik se.

és a kesha alapjai azok tetszenek.

2011. jan. 20. 17:02
 4/8 anonim ***** válasza:
100%
akkor Kesha meg egy szakadt ribanc ha már ócsárolni kell a másikat. és nem az only girl in the world az egyetlen zenéje Rihannanak.
2011. jan. 20. 22:01
 5/8 anonim ***** válasza:
Rihanna majd minden száma tetszik, Kesha hangja nekem inkább nyávogásnak tűnik, és ezzel ne ócsárolni akartam, de idegesít a hangja. Beyonce is jó.
2011. jan. 28. 15:54
 6/8 anonim válasza:

Szerintem mindegyik fantasztikus előadó..

Mivel akiket megemlítettél, mindegyik volt a Toplistán az első helyen, ezért szerintem tényleg mindegyikőjük jó..

Az ócsárolókra ne hallgass! :)

2011. jan. 28. 15:54
 7/8 anonim ***** válasza:
44%
mert a slágerlisták aztán számítanak bármit is. popper sallang az egész, sajnálom azokat, akiknek az a jó zene, amit a tv-be mutatnak.
2011. jan. 28. 15:59
 8/8 Rebelle válasza:
Már elnézést , de egy zenében van ugye refrain és ott mindig u.a. a szöveget kell énekelni és ha annyira szar Riri hangja , akkor miért pont Kesha hangja van mindig megcsinálva?:)
2013. nov. 18. 01:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!