Kezdőoldal » Szórakozás » Zene » Szerinted melyik magyar...

Szerinted melyik magyar zenekarnak vannak olyan szövegei amik már-már a költészettel vetélkednek?

Figyelt kérdés
2011. jan. 18. 14:49
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
Akos mindenkeppen elso lenne, ha rangsorolni kellene oket. Es igenis ide sorolnam Quimby- t is, posztmodern iranyzatba.
2011. ápr. 9. 12:30
 12/16 Thurston ***** válasza:
10%

Kátai Tamás (Gire, Thy Catafalque, Kátai Tamás), Napra.

Ezek nem csak hogy költőileg vágnak oda, de olyan mértékű magyarság fedezhető fel bennük, hogy nem hallottam még olyat, aki egyáltalán labdába rúgna mellettük.

Amúgy a kvimbi szerintem is vicc. Igen, EGY FOKKAL több értelem kell hozzá, hogy megértsd, mint mondjuk egy TancsaBda szám esetében, de több értelem attól még nincs a szövegeiknek. Tipikusan az a fajta alter nyígás, amit azok hallgatnak, akik amúgy csak a vivapopzenéket ismerik, és mivel ismernek valamit, ami azoknál egy fokkal jobb, azt hiszik annak már van súlya, meg milyen díp lol.

2011. ápr. 9. 12:52
 13/16 anonim ***** válasza:
6%
Hát a Quimby egy rakás szar :)
2011. ápr. 9. 14:13
 14/16 A kérdező kommentje:
Nem ez volt a kérdés.
2011. ápr. 9. 14:25
 15/16 anonim válasza:
Akkezdet Phiai
2011. júl. 15. 17:56
 16/16 anonim válasza:

Én a mai magyar, ismertebb zenekarok közül(ill. azok közül, akiket én is ismerek :D) ezeket emelném ki: Hiperkarma, Quimby, 30y (de az alter zenekarok közül még sokat fel lehetne sorolni).

Ákost is nagyon szeretem, és valóban neki is költőiek a dalai, de Bérczesi Robi vagy Kiss Tibi szövegei azért jóval költőibbek - szerintem.

Régiek közül pedig nagyon sok mindenkit tudnék említeni, inkább bele se kezdek :)

2011. szept. 1. 13:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!