Kezdőoldal » Szórakozás » Zene » Most kaptam új telefont, és...

Most kaptam új telefont, és szeretnék rá zenéket miket tudtok ajánlani?

Figyelt kérdés
Most nem azt szeretném hallani h saját ízlés meg ilyenek, csak légyszi mondjatok. Sírosat, vidámat pörgőst szomúrt, régit újat, minden zenei stílusban csak rapbe ne. köszönöm, szépen
2011. jan. 16. 14:03
 1/5 anonim ***** válasza:
Már ne is haragudj, de a telefonra olyan zenéket szoktunk rárakni amiket szívesen hallgatok, ha egyedül vagyok vagy unatkozok. A kérdésedből látszik, hogy se egyéniséged, se stílusod nincs...
2011. jan. 16. 14:38
 2/5 anonim ***** válasza:
Egy zeneistílus sokat segítene. Ugyanis hiába mondok neked metál számokat, ha sikítófárszt kapszt tőlük.
2011. jan. 16. 14:41
 3/5 A kérdező kommentje:

Mondtam h bármien jöhet mert mindent szívesen hallgatok.

Az elsőnek meg:Olyan környezetben élek ahol ha nem olyan számokat hallgatsz mit a többiek akkor lúzer vagy meg stb...

Az mp4em csak olyan számok vannak amike szeretke, de a telefonomat bárki elveszi és megnézi is ilyenkor jön a ciki

2011. jan. 16. 17:13
 4/5 anonim ***** válasza:

2. vagyok

Úristen... ennyire lúzer ne legyél már ! Így vagy ciki, nem akkor, ha nem azt hallgatod, amit a többség.

Eszem megáll.

2011. jan. 16. 17:22
 5/5 anonim ***** válasza:
hét te aztán kész vagy ha az mp4re tudtál zenéket tölteni akkor erre is tudnál de sztem nincs is mp4ed mert nem véleteln kérdezed itt a számokat mert te magad nem tudod h mi a jó zene!!!
2011. jan. 19. 13:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!