Milyen gitárt ajánlotok?
én szerintem ha tudsz akkor Ibanez, Fender szerintem de szerintem többet ér 1 elektromos:D
azt ugyanúgy lehet erősítőre rakni csak azt még hallodis ha otthon gyakorolsz és ilyen olyan alkalmakkor torzítva is jó:D csak ahoz kicsit több pénz kell.
ha el.akusztikus kell akkor sztem fender vagy ibanez ha van.
nekem most stagg van az se rossz:D
jaaa csak az alsó árkategóriás gitároknál lehetnek ilyen gyártási problemek nem sűrű de van előfordul.
ilyen kisebb bundozáshiba de ez télleg ritka
Hé, ha elektro-akusztikust akar venni, akkor vegyen azt! Vannak helyzetek, amikor az a jobb...
35-ért viszont nem fog kapni. Gyűjtögess még egy kicsit, és ruházz be egy drágábba, aminek sokkal-sokkal szebb hangja van!
Ahogy egyik ismerősöm mondta, hogy akinek kevés pénze van, vegyen drága gitárt, akinek sok, az vegyen olcsót.
Mióta játszol? Fogsz vele fellépni? mert ha nem, akkor szerintem tök fölösleges az elektro-akusztikus, otthonra ill. kisebb zenés alkalmakra bőven jó a sima akusztikus is.
Egyébként én a Cortokat ajánlom, ha esetleg kicsit több is belefér 35-nél, akkor a Cort Earth70-et, a legolcsóbb tömör fedlapos gitár a piacon, ami sokat dob a hangzáson. Ha nem fér bele, akkor olcsóbb cort.
ja igen a Cort is olyan amit ajánlani lehet nyugott szívvel.
elfelejtettem xD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!