Szerintetek Bruno Mars ronda?
Figyelt kérdés
nem tudtam máshogy megfogalmazni.2011. jan. 8. 21:20
1/15 anonim válasza:
Nem egy álompasi, hogy finoman fogalmazzak, de ettől függetlenül imádom, mert jó hangja van!:)
2/15 A kérdező kommentje:
de mi benne a ronda?
2011. jan. 9. 13:02
3/15 A kérdező kommentje:
a szeme miatt?...szerintem annyira nem is néz ki rosszul, vagyis nekem, miközben énekel teljesen megszépül:)
2011. jan. 15. 15:38
4/15 anonim válasza:
Nem ronda,szóval nem csunya pasi,szerintem édes.. :-)
Hangját imádom,akármi gondom is van,feldobja a hangulatom.Föleg a "Grenade" számjával..Nah meg imádom a fogait,gyönyörüek :-)
http://www.youtube.com/watch?v=tkuoRGig4Cs&feature=related
17/L :-)
5/15 A kérdező kommentje:
teljesen igazad van:PP ha pasim lenne biztosan egy olyan valakit képzelnék el, mint Ő...tényleg gyönyörű a grenade száma<3<3
2011. febr. 6. 13:38
6/15 anonim válasza:
S méghozzá vicces is :-) Nemtudom értesz-e jól angolul..belinkelek ide egy videót,s ott is olyan édes..interview videó..nekem nagyon tetszik :-)
http://www.youtube.com/watch?v=ci5AbsJowWE
(Az eleje németül van,bocs,Bécsben élek,ezért csak igy birtam megtalálni a videót)..
üdv,ujra az utolsóelötti válaszoló,17/L :-)
7/15 anonim válasza:
Szerintem se túl szép, de édes:D Hasonlít kicsit a barátomra
8/15 A kérdező kommentje:
téll cuki a vidiben, bár nem értettem az egészet, de halálra röhögtem magam ^.^...bár szerintem a just the way you are nem annyira jó, mint a grenade. de ez csak az én véleményem, és lehet, csak azért mondom ezt, mert már agyonhallgattam az előbbit:_))
2011. febr. 18. 20:04
9/15 anonim válasza:
Nekem is jobban tetszik a Grenade cimü szám,de amugy mindeggyik zenéje tetszik,komolyan :)))))
ujra a 17/L :D
10/15 anonim válasza:
Én imádom szerintem egy álom pasi és még a szeme is nagyon tettszik-
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!