Szerintetek, itt Magyarországon alakulna lány/fiú 4-5 tagból álló banda? (4-5 tagot úgy értem, hogy ők énekesek + ezen felül zenészek)
Akartam mondani, hogy japánok, és koreaiak körében ők ismertek, így szerintem itt hazánkban sem lenne sikertelen.
Bár ki tudja...
Lényeg, én benne lennék :)
Próbálkozz az iskoládban, hátha. Mondjuk nagyobb esélyed van ha nagyvárosi iskolába jársz, ott több a lehetőség.
Kérdezd meg az osztályfőnököd, vagy az igazgatót.
Szerintem lehetséges. Persze ne várd hogy annyi támogatást kaptok h fellépések, meg egyenruha... De jó buli lehet.
Ha meg így nem jön össze kérd meg pár barátod/barátnőd próbáljátok ki, hátha megtetszik nekik. Sok sikert! :)
Köszi.
Tudod, én kisvárosban lakok, és osztálytársaimat nem igazán érdekli az ének. Inkább buliznak, kocsmáznak, de ezt ha felhozom, sem reagálnak. De szuper ötlet, csak ehhez szükséges egy jó csapat is :)
Hát igen sajnos... Én is ezért írtam ha nagyvárosban laksz. Mert pl. Budapesten simán el tudom képzelni hogy van lehetőség ilyesmire, ha más nem akkor hirdetés alapján toborozni a tagokat. Sok ilyet láttam már együtteseknél (nem csak Pesten) hogy mondjuk gitárost keresünk vagy ilyesmi.
Sajnos sokan inkább buliznak minthogy hasznosabban töltsék az idejüket.
Ha van zenesuli a városodban esetleg oda is bemehetsz körbekérdezősködni. Akik zenélnek azoknak általában jobb a hallásuk, tehát tisztábban is énekelnek. Ők jó "alapanyagok" lehetnének! :D sőt talán könnyebben rá is tudod venni őket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!