Zene hatása? Többi lent
Miért van az, hogy különösen nagy hatással van rám a zene? Úgy értem...ami igazán tetszik (és most elsősorban pl bluesra gondolok, nem gépzenére). Egyszerűen teljesen kész leszek tőle...Olyan nagy hatással van rám, hogy az valami hihetetlen. Nem csak szimplán szeretem...de szerelmes vagyok a zenébe. Szeretek zenére szeretkezni...és mindig zenét hallgatok, tv-tnem is tudom mikor néztem utoljára. Na már most...tudom, hogy nem vagyok el félresikerült teremtmény, hisz mások is vannak így ezzel. A kérdésem:
Miért van rám ilyen hatással?
Ti hogy vélekedtek a zenehallgatásról, és módjáról?
hát azért hallgatod mert valamilyen hatással van rád. miért hallgatnád akkor ha nem váltana ki belőled semmit? :) nemtom mi ezen a bonyolult.
úgy írtad mintha a "gépzene" nem lehetne ugyanolyan hatással mint a blues zene v bármi. mindenki más fajtát preferál úgyhogy nem kell egyik műfajt/vagy zene alkotás módját/ sem alábecsülni, van akire meg sokféle hatással van. nekem pl ugyanúgy tud tetszeni valami bluesos beütésű is mint a "gépzenék", mindegyikben más a jó. én hallgatok mainstreamtől undergroundig mindenfélét, industrial electro "gépzenéktől, grime-on rap-en punk-on keresztül, pop rock metal-ig mindent. 60-70es évektők új most feltörekvőben levő zenészekig. ezer féle műfajt és stílust és mind más hatással van rám.
egyébként a zene meg miért zárja ki a tv-t? én sokszor a vh1 csatornán alszom el. XD
na mindegy, szerintem ez így normális hogy a zene hatással van ránk mert pont ezért csináljuk/hallgatjuk.
Első válaszoló :) Nem zárom ki a gépzenét :), Tudom, hogy az is lehet ilyen hatással. Csak gondoltam leírom, hogy számomra az érzelmesebb, "igazi" zene többet mondd (tudom, a gépzene is igazi....de azért mégis...aki tudja, érti miről beszélek :)) - de ettől függetlenül én is ugyanúgy elmegyek partyzni, és hidd el, rám is nagy hatással van a gépzene :);)
1 szó, mint 100: köszönöm a válaszokat :)
Rá is nagy hatással van!:D
merthogy a "gépzene" nem válthat ki pont ugyanolyan jellegű érzelmeket (csak talán más módon) mint az "igazi"..? mert gondolom az "érzelmees" szót valahogy így kéne értelmezni. vagy? :)
a partyzáshoz egyáltalán mi köze van annak hogy gépzene-e vagy sem? rock, pop, rap, rnb, jazz, blues, country, folk, metal, hiphop stb. előadók ugyanúgy csinálják a fellépéseket mint az industrial, electro, cyber, ebm, techno, aggrotech, trance, house, synthpop és hasonló "gépzenés" vonalakon haladó zenészek. tehát ugyanúgy mehet aki akar "igazi" zenét játszó előadók partyjaira is mint "gépzenés" előadókéra.
nem tudom lehet hogy velem van a "gáz" de belőlem rengeteg szám "gépzenés" előadóktól vált ki olyan intenzív érzelmeket amilyeneket abszolút "igazi" zenék is kiváltanak. csak kicsit más módon.
najó, talán tényleg nem mindenki egyforma módon vagy mértékben fogékony a zenére. nem tudom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!