Mit tanuljak meg zongorán eljátszani?
Figyelt kérdés
Gondolok itt jó kis filmzenékre, vagy akármi másra.
Várom az ötleteket!
2011. jan. 2. 11:55
11/11 anonim válasza:
Ha ennyire jó vagy, miért nem ismerünk? Miért nem viszed akkor már ezzel valamire? Ha tervezed, akkor nem szóltam, csak kár lenne egy ilyen őstehetségért.
Amúgy meg azt sem értem, hogy miért kell, hogy olyan baromi nehéz darabokat játssz? Azt hittem, azért zenél az ember, mert szeret, és olyat játszik, amit szeret. Inkább játszanál valami baromi nehezet, amit mellesleg utálsz, mint valami könnyűt, ami tetszik is? Persze lehet, hogy a technika fejlesztésére mész, akkor megint nem szóltam.
Inkább tanulj meg szépen játszani, mivel nem csak attól lehet nehéz egy darab, hogy technikailag az.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!