A haverommal fogadtunk, a zenéjével kapcsolatban. Hányast adnátok neki 1-10 skálán?
Azt,hogy milyen módon,és hogy,hogyan ellenkeztek a vélemények,nem árulom elmert nem szeretném befolyásolni a válaszolókat.Majd a végén elmondom.
Erről a számról lenne szó,és a haverom készítette
http://www.youtube.com/watch?v=_PBUGcQKjKU
Előre is kössz :)
Kezdjük ott, hogy az én véleményem ne számítson, mivel nem ebben a műfajban tevékenykedek. :D
Szóval a srác hány éves? 14-15? Mert egy kicsit olyan érzésem van, mikor nagy dolog volt a GTA III, és csináltak szinkront hozzá a lelkes amatőrök. És mikor a nagy gengszterek megszólaltak a nyámnyila 14 éves srácok hangján, mi attól szartunk be. :D
De nyugi, majd idővel férfiasabb lesz. Erről nem tehet.
Szöveg nem rossz, volt benne 1-2 jó rész, ami még tetszett is.
Az zenei alapja nem tetszik, de nyugi, nem személyes. Gyűlölöm az összes ilyet. Illetve nem gyűlölöm, nem szeretem. Azt bírom mikor megszólal a gitár, majd utána a dob. SZóval erről nem nyilatkozok. :D
4/10
Nem lehúzásként írtam, csak ez a véleményem.
17/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!